NowWay Opublikowano 20 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2020 Nick poszkodowanego: Now Way Nick oskarżonego: MefisTo Opis sytuacji: Grałem sobie na serwerze i gracz @Sulin oszukiwał w konkurencjach za pomocą skryptów admin na to nie zwracał uwagi zwróciłem uwagę na sulina żeby tak nie robił potem zaczeliśmy się wyzywać i jak dostałem bana na 30 min powód (ochlon) a gracz Sulin dostał bana za kulture na 5 min. [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze przez Admina MefisTo. [AMXBans] Pozostalo ci 28 minut i 26 sekund bana. [AMXBans] Zbanowany Nick : Now Way [AMXBans] Powod : ' ochlon ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ ArenaSkilla.pl [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_1 : 0 : 1519569114 ' [AMXBans] Twoje IP : - [AMXBans] =============================================== Kicked : Zostales ZBANOWANY. Sprawdz swoja 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mefisTo Opublikowano 20 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2020 (edytowane) 1.Zacząłś go obrażać i poleciały z towjej strony mocne słowa 2. Napisałem na @ spokój 3.Jako admin dajesz piękny przykład jeżeli wchodzisz na inny serwer Areny i zaczynasz wyzywać ludzi 5. Gdy wbiłem nie widziałem zeby gosc uzywał skryptów a raczej (SGS) w regualminie nie ma tego zabronionego. Sulin praktycznie cały czas mówił "zamknij mordę" może i poszła mała foworka z mojej strony, ale nie zapominij że to ty zacząłęś go wyzywac od "pizd" itp. Edytowane 20 Czerwca 2020 przez MefisTo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alelluja Opublikowano 29 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2020 Skarga została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi