haczyg Opublikowano 9 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2019 Nick: haczyg Imię: Maciek Wiek: 17 Doświadczenie w moderowaniu: byłem kiedyś adminem na arence 1v1 (2 miesiące) Ile czasu poświęcam forum dziennie: co prawda dopiero się zarejestrowałem, ale napewno będę starał się często na nim udzielać Coś o sobie: szanuje tych, którzy szanują mnie, denerwują mnie ludzie co wchodzą na serwer i od razu wyzywają, chciałbym zakończyć erę tych wszystkich ludzi którzy cheatują albo są toksyczni na serwerze :) Co zrobiłeś dla ArenySkilla: (jeszcze) nic Kontakt: discord, steam, teamspeak, fb...itp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
✪ rudyBiceps ツ Opublikowano 9 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2019 Aplikant musi posiadać na swoim koncie co najmniej 25 napisanych postów. Aplikant musi być aktywny na Forum. I do tego brak miejsc. Aplikacja została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi