offnest Opublikowano 17 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2020 (edytowane) Nick: Collzi. Wiek: 14. Dlaczego ja mam otrzymać admina?: Chciałbym ogarnąć zamieszanie na serwerze w czasie gdy nie ma aktywnego admina a zdarza się to bardzo często w późnych godzinach. Doświadczenie w adminowaniu: Miałem kiedyś admina na surfie ale tam grało bardzo mało osób.Gdybyście mnie nie kojarzyli to ja Rainbow Jak długo gram w CS:GO?: już 2 lata godz 1,173. W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: 11.00 / 23.00 Gram bardzo często nie ze względu na obecną sytuacje na świecie ale po prostu bardzo lubię grać w cs.go. Link GT: Brak. Znajomość SM: 2-3/10 Link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/id/557639823314126236/ Mikrofon: Tak. Mutacja głosu: Nie. Czy przeczytałem regulamin Admina?: Oczywiście Edytowane 17 Czerwca 2020 przez Sadist 1 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 17 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2020 Wiek, brak GT, brak mutacji Aplikacja została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi