Aliq Opublikowano 17 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2020 (edytowane) Link do steam: https://steamcommunity.com/id/heyalexaheyalexa/ Link do steam oskarżonego: https://steamcommunity.com/id/gniewkokocur12/ Nick oskarżonego: gniewkoOpis sytuacji: Admin nie reaguje na wyzwiska na czacie. Po moim ponagleniu, aby może jednak jakoś zareagował na obrażanie mnie, ten decyduje kłócić się ze mną i mówi mi, że przecież nie zgłosiłem go poprzez komendę "!zglos" (chyba wydaje mu się, że ma on reagować tylko i wyłącznie wtedy, gdy ktoś coś zgłosi poprzez w.w. komendę). Gdy okazało się, że nie ma racji starał on się wytłumaczyć mówiąc, że był on afk (był on na sm_ukryj i podczas tego betował na ruletce, co oznacza, że nie był on afk). Następnie trochę go poniosło. W odpowiedzi na moje "Ale przecież betowałeś na ruletce 3 minuty temu" powiedział on "Ale jadłem debilu". Tak, Gustaw był wtedy na serwerze, lecz on zajmował się serwerem przez całe 2-3 poprzednie mapy, a chyba podczas 2 adminów na serwerze, mogą dzielić się oni obowiązkami (dodatkowo Gustaw był żywy i wykonywał polecenia wardena, więc nie mam tu do niego żadnych pretensji). Jeśli mimo wszystko jakimś cudem Skaner uzna, że to nie wystarczająco na zdegradowanie Gniewka, mam jeszcze kilka filmików, na których widać prawdziwe zachowanie Gniewka (nie chce mi się robić kolejnego filmiku, bo wydaje mi się, że ta sytuacja wystarczy).Serwer: CS:GO JailbreakDowody: Mapa jb_dust2_v50, runda 7, godzina 3:28 Bardzo prosiłbym o sprawdzenie demka przez osobę inną niż Gniewko. Wydaje mi się, że może on skłamać opisując demko. Edytowane 17 Czerwca 2020 przez hajd dodałem kororki i to o sprawdzaniu demka :) 1 1 2 Daj wszystkie dowody, jakie masz. Przez SK4N3R, 17 Czerwca 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gniewko Opublikowano 17 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2020 No to zacznijmy od tego byłem na sm_ukryj napisałem na u@ do Gustawa że idę po szame jadłem sobie i stawialem na ruleteke nie miałem słuchawek na uszach, po czym wbilem to ty masz pretensje że nic nie robię I zbędne komentarze mi piszesz na u@ gdzie gustaw był cały czas aktywny. Wracając do tematu Gustawa Pan administrator ma wszystko gdzieś nie daje upomnien ani nic po prostu sobie gra spytałem się czy może np mi zwolnić kolejkę też miał z tym bardzo ciężki problem wracając na mapie obama wbilem gracze naduzywaja gustaw też nic nie robi i szuka zaczepki do mnie typu masz mikrofon zrób sam to zrób tamto, fakt pełnię rolę admina no ale szanujmy się chłopak też ma admina więc ja mam cały serwer sam ogarniać A on ma sobie spokojnie wykonywać polecenia, no chyba coś nie halo? Widział na co się pisze chłopak jak pisał podanie na admina. Co do twojej skargi nie ma sensu więcej pisać kolejną skarga pod publikę chętnie zobaczę znowu jakieś filmiki bez sensu, to tyle odemnie @ SK4N3Rzdecyduje co z tym zrobić mogę podpiąć ss gdzie gracz mnie straszy/oznajmuje że będzie więcej typu tego skarg na mnie dopóki nie złożę rezygnacji, screena wyślę na pv skanerowi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aliq Opublikowano 17 Czerwca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2020 1 minutę temu, Gniewko napisał: No to zacznijmy od tego byłem na sm_ukryj napisałem na u@ do Gustawa że idę po szame jadłem sobie i stawialem na ruleteke nie miałem słuchawek na uszach, po czym wbilem to ty masz pretensje że nic nie robię I zbędne komentarze mi piszesz na u@ gdzie gustaw był cały czas aktywny. Wracając do tematu Gustawa Pan administrator ma wszystko gdzieś nie daje upomnien ani nic po prostu sobie gra spytałem się czy może np mi zwolnić kolejkę też miał z tym bardzo ciężki problem wracając na mapie obama wbilem gracze naduzywaja gustaw też nic nie robi i szuka zaczepki do mnie typu masz mikrofon zrób sam to zrób tamto, fakt pełnię rolę admina no ale szanujmy się chłopak też ma admina więc ja mam cały serwer sam ogarniać A on ma sobie spokojnie wykonywać polecenia, no chyba coś nie halo? Widział na co się pisze chłopak jak pisał podanie na admina. Co do twojej skargi nie ma sensu więcej pisać kolejną skarga pod publikę chętnie zobaczę znowu jakieś filmiki bez sensu, to tyle odemnie @ SK4N3Rzdecyduje co z tym zrobić mogę podpiąć ss gdzie gracz mnie straszy/oznajmuje że będzie więcej typu tego skarg na mnie dopóki nie złożę rezygnacji, screena wyślę na pv skanerowi. Nie wiem co masz w głowie, ale na pewno nie dużo. Do sytuacji podchodzisz z nastawieniem, że zrobiłeś źle, ale ktoś zrobił gorzej (w tej sytuacji Gustaw). Mimo wszystko, już opisałem dlaczego Gustaw nie reagował, ale mimo wszystko się go czepiłeś. Twoja odpowiedź nie wnosi nic, oprócz tego, że szukasz kogoś, kto jest bardziej winny od Ciebie. Btw, nie musisz mieć słuchawek, żeby czytać czat. @ GUSTAW proszę, wypowiedz się na temat twojego "opierdzielania się" na serwerze ^^. 1 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gustaw Opublikowano 17 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2020 Ja sie opierdzielam tak? Grałem sobie na serwerku gdy cos sie działo np.ktos naduzywal odrazu go ostrzegałem lub dalem msaya zeby nie naduzywali.Była sytuacja gdzie musielismy chodzic za kims na kucaku nie mialem jak cos zrobic,ty siedziales na sm ukryj i jak ci hajd zwrócil uwage ze nic nie robisz to ty powiedziales: Jest cos takiego jak !zgłos a nie mowisz ze mam komus dac muta.Pozniej gdy kolejny raz ci hajd zwrocil uwage że nic nie robisz to cie wtedy troche poniosło i powiedziałes : "Ale jadłem debilu" .Kolejna mapa twierdzisz że nawet nic nie robiłem tylko wszystko ty musiałes ogarniac XD.Jak sie nie myle wtedy dałem nawet muta lub nawet 2. A po drugie jezeli chlopaki sobie gadaja to nie bede ich mutował jeżeli ktos sie drze lub kogos wyzywa to wtedy go upominam.Ty twierdzisz ze nic nie robilem i na poczatku mapy na free dayu piszesz do mnie na admin chacie; Ej ogarnij mi ct ok tak chyba przez 3 rundy mi pisał. Więc powiedziałem mu że chyba tez masz admina i mozesz ich poprosić (wtedy na free dayu 1 poprosilem zeby osoby po mutacji wyszły z ct/kolejki.A gniewko na to : "No ja nic do ciebie nie mam ale nie chce mi sie cały czas prosic".Skoro ci sie niechce to mozesz juz isc sobie spac a nie siedzisz na sm_ukryj ciągle. To chyba tyle odemnie 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aliq Opublikowano 18 Czerwca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2020 Hejeczka, Gniewko sam się podkopał mówiąc, że nie powiedziałem "freeday przeszkadza freeday ginie". Ta reguła jest opisana w regulaminie, więc nie zna on regulaminu ("łee łee admin też człowiek nie musi znać wszystkich punktów regulaminu " no niby racja, ale te ważniejsze takie jak ten akurat powinien znać). sorki za muzyke Counter-strike Global Offensive 2020.06.18 - 02.02.37.02.DVR.mp4 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gniewko Opublikowano 18 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2020 4 minuty temu, hajd napisał: Hejeczka, Gniewko sam się podkopał mówiąc, że nie powiedziałem "freeday przeszkadza freeday ginie". Ta reguła jest opisana w regulaminie, więc nie zna on regulaminu ("łee łee admin też człowiek nie musi znać wszystkich punktów regulaminu " no niby racja, ale te ważniejsze takie jak ten akurat powinien znać). sorki za muzyke Counter-strike Global Offensive 2020.06.18 - 02.02.37.02.DVR.mp4 18 MB · 0 pobrań To bylo w formie żartu XD jeżeli mamy się o wszystko spinac za dużo skarg by było wiem że tryhardujesz na mnie na degrada no spoko ale myślę że też mogę sobie czasem za żartować XD 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aliq Opublikowano 18 Czerwca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2020 ale hihawa 2 2 SPAM, nie pisz postów, które nic nie wnoszą do skargi Przez SK4N3R, 18 Czerwca 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mNk Opublikowano 18 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2020 (edytowane) A więc tak, Gniewko jeżeli wchodzisz na serwer to uważam że jesteś zobowiązany go pilnować, a nie 75% mapy siedzisz na sm_ukryj żeby zjeść, ta komenda nie służy do afczenia jak dla mnie to już podchodzi pod nadużywanie uprawnień admina. Na serwerze było w miarę spokojnie więc nie wiem czemu się ciągle do niego czepiałeś poniżej przedstawiam logi z admin chatu. Nikt na siłę nie pchał się do ct, owszem była tam osoba bez mutacji ale nie słyszałem żeby ktoś miał z tym problem. Spoiler Admin_Chat [Jtcnw] "Gniewko: ogarniesz to ct? <--- było to do Gustawa Admin_Chat [Jtcnw] "Gniewko: nie bo tylko ja cos robie ani razu na tamtej mapie nie słyszałem abys dał ostrzezenie [Ninja] GUSTAW: Gniewko ty tez chyba masz adma co? Admin_Chat [Jtcnw] "Gniewko: mam i nie bede wszystkiego sam robił Admin_Chat [Jtcnw] "Gniewko: to ładnie ogarnałes ct Admin_Chat [Ninja] GUSTAW: masz chyba mikrofon? Admin_Chat [Jtcnw] "Gniewko: ja mam wszystko sam robic a ty tylko sobie zyczenia bedziesz mowic? no szanujmy sie Admin_Chat [Jtcnw] "Gniewko: HALLO ? Admin_Chat [Jtcnw] "Gniewko: ZEBYS OGARNAŁ MI CT Panel_Chat [Ninja] GUSTAW: Osoby bez mutacji wyjdzcie w ct po rundzie Admin_Chat [Jtcnw] "Gniewko: no ja nic do ciebie nie mam ale mi sie nie chce cały czas prosic Chat [Ninja] GUSTAW: jak ci sie nie chce to nie bierz admina Chat [Ninja] GUSTAW: proste Chat [Jtcnw] "Gniewko: masz racje proste Admin_Chat [Jtcnw] "Gniewko: nie bierz admina proste gosciu ty nic przez tamta mape nie zrobiłes [Jtcnw] "Gniewko: jak ktos napisze skarge niech odrazu linka da plz Gniewko no nie popisałeś się swoim zachowaniem. Od 29 minuty demka do 30 minuty dzieje się kłótnia Gniewka, Hajda i Gustawa. Gniewko wyzywa gracza od "debila". Jako admin powinieneś dawać przykład innym graczom i zachować kulturę. Gniewko lubię cie no ale troszkę odwaliłeś. Ostateczną decyzję podejmie @ SK4N3R Dodam tu Gniewko żeby nie robić spamu, była skarga na Ciebie, przeanalizowałem wszystkie logi i nie widziałem żeby Hajd pisał coś nie odpowiedniego. +ty już miałeś admina na kilku serwerach więc masz jakieś doświadczenie. Gustaw z tego co wiem nie wiec daj mu czas to ogarnąć i niech się chłopak uczy. Edytowane 18 Czerwca 2020 przez mNk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gniewko Opublikowano 18 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2020 (edytowane) 5 minut temu, mNk napisał: A więc tak, Gniewko jeżeli wchodzisz na serwer to uważam że jesteś zobowiązany go pilnować, a nie 75% mapy siedzisz na sm_ukryj żeby zjeść, ta komenda nie służy do afczenia jak dla mnie to już podchodzi pod nadużywanie uprawnień admina. Na serwerze było w miarę spokojnie więc nie wiem czemu się ciągle do niego czepiałeś poniżej przedstawiam logi z admin chatu. Nikt na siłę nie pchał się do ct, owszem była tam osoba bez mutacji ale nie słyszałem żeby ktoś miał z tym problem. Pokaż ukrytą zawartość Admin_Chat [Jtcnw] "Gniewko: ogarniesz to ct? <--- było to do Gustawa Admin_Chat [Jtcnw] "Gniewko: nie bo tylko ja cos robie ani razu na tamtej mapie nie słyszałem abys dał ostrzezenie [Ninja] GUSTAW: Gniewko ty tez chyba masz adma co? Admin_Chat [Jtcnw] "Gniewko: mam i nie bede wszystkiego sam robił Admin_Chat [Jtcnw] "Gniewko: to ładnie ogarnałes ct Admin_Chat [Ninja] GUSTAW: masz chyba mikrofon? Admin_Chat [Jtcnw] "Gniewko: ja mam wszystko sam robic a ty tylko sobie zyczenia bedziesz mowic? no szanujmy sie Admin_Chat [Jtcnw] "Gniewko: HALLO ? Admin_Chat [Jtcnw] "Gniewko: ZEBYS OGARNAŁ MI CT Panel_Chat [Ninja] GUSTAW: Osoby bez mutacji wyjdzcie w ct po rundzie Admin_Chat [Jtcnw] "Gniewko: no ja nic do ciebie nie mam ale mi sie nie chce cały czas prosic Chat [Ninja] GUSTAW: jak ci sie nie chce to nie bierz admina Chat [Ninja] GUSTAW: proste Chat [Jtcnw] "Gniewko: masz racje proste Admin_Chat [Jtcnw] "Gniewko: nie bierz admina proste gosciu ty nic przez tamta mape nie zrobiłes [Jtcnw] "Gniewko: jak ktos napisze skarge niech odrazu linka da plz Gniewko no nie popisałeś się swoim zachowaniem. Od 29 minuty demka do 30 minuty dzieje się kłótnia Gniewka, Hajda i Gustawa. Gniewko wyzywa gracza od "debila". Jako admin powinieneś dawać przykład innym graczom i zachować kulturę. Gniewko lubię cie no ale troszkę odwaliłeś. Ostateczną decyzję podejmie @ SK4N3R No to jak już masz logi rozpisz dusta I czat prosiłbym bardzo z góry dziękuję, A nie wszystkie rzeczy tylko co ja zrobiłem proszę o dokładne rozpisania całej mapy. Edytowane 18 Czerwca 2020 przez Gniewko 3 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 18 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2020 @ UnBan Team (@ AntiCheat Team - gdybyście rozpisywali demka w przyszłości) jeżeli proszę Was o rozpiskę demka, to mam na myśli: CZAS ---> OSOBĘ ---> ZDARZENIE @ mNk Cytat Od 29 minuty demka do 30 minuty dzieje się kłótnia Gniewka, Hajda i Gustawa. Gniewko wyzywa gracza od "debila" + admin czat mało co wiem z tej rozpiski - kiedy były jakieś wyzwiska na czacie i jak one wyglądały? (jeżeli były to wulgaryzmy, najlepiej dać cenzurę) - kiedy gniewko poszedł na ukryj - kiedy gniewko wrócił z ukryj - co pisał gniewko, kiedy był na ukryj - jakie były czasy rozmów adminów - kiedy admini powinni zareagować, a tego nie zrobili - warto dodać coś więcej do tej rundy, w której gniewko miał FD? 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 19 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2020 - Gniewko, jako admin prosisz drugiego admina, żeby zrobił Ci kolejkę do CT? - obraziłeś gracza - zrobiłeś jakąś dziwną akcję z FD, gdzie strażnikiem był hajd, z którym masz kosę - więcej się już nie dowiem z tej skargi bo nie było rozpiski Miało być ostatnie ostrzeżenie, ale widzę że jest więcej słusznych skarg na Ciebie. Dengu. Skarga została przyjęta. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi