Administrator Forum Tomgra Opublikowano 16 Czerwca 2020 Administrator Forum Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2020 Jako że aktualny GoMod nie działa już od 6 tygodni, może warto by go zmienić na działającego. W końcu lepszy prostym ale działający GoMod, niż nie wiadomo jaki ale nie działający. Wydaje mi się, że warto by wrócić do tego poprzedniego GoModa, tzn. z jednym rodzajem skrzynek i monetami. Z tej jednej skrzynki dropiłyby wszystkie skiny do AWP (i tylko do AWP, bo po co komu skin do AK lub M4?) Przy okazji zmiana rankme i zarabiania monet: Zabójstwo: 2pkt/VIP 3pkt (2 monety) Headshot: 1pkt (1 moneta) MVP: 1pkt (3 monety) NoScope: 1pkt (1 moneta) Nóż: 3pkt (10 monet) Dodanie wszystkich kos: Na wyłączność dla VIPa Bagnet M9, Karambit, Nóż motylkowy, Nóż szkieletowy i ew. Talon. Możliwość kupienia skinów do noży: Rzeź: Stal Damaceńska: 500 monet Fade: Marble Fade: Doppler(ph1): Sapphire: Ruby: Gamma doppler (ph1( Emerald: Szkarłatna sieć: Ultraviolet: 1000 monet Wiedza: Autotronika: Tiger Tooth: 1500 m Jasne Wody: 500 monet Niebieska stal: 500 monet Rękodzieło: 500 monet 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Forum Tomgra Opublikowano 16 Czerwca 2020 Autor Administrator Forum Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2020 Nie udało mi się dokończyć pisania, propozycja sama się opublikowała podczas pisania. //do zamknięcia, napisałem już nową, pełna propozycję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 16 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2020 Temat został przeniesiony do kosza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi