Aliq Opublikowano 13 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2020 Link do steam: https://steamcommunity.com/id/heyalexaheyalexa Link do steam oskarżonego: https://steamcommunity.com/id/gniewkokocur12/ Nick oskarżonego: gniewkoOpis sytuacji: Admin notorycznie freekilluje, nie ogarnia, łamie regulamin, faworyzuje, nadużywa mikrofonu, przeklina, nie ogarnia, prowokuje i nie jest wzorem dla graczy. Na pewno nie jestem jedyną osobą, która zauważyła już ten problem, więc zapraszam do dyskusji i wypowiedzenia swojej opinii o tym adminie w komentarzach (mam nadzieję, że możemy raz odstąpić od punktu regulaminu forum, mówiącym o tym, że pod skargą powinny się wypowiadać osoby związane z sytuacją). Zamieszczam również filmik, pokazujący dowody, które zebrałem w JEDEN dzień (aż strach pomyśleć, ile ogólnie się dzieje, jeśli w jeden dzień wywija on takie akcje). Ogólnie to admin absolutnie nie nadaje się na stanowisko admina i uważam (na 150% nie tylko ja), że nie powinien on go mieć.Serwer: Jailbreak CS:GODowody: 4 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gniewko Opublikowano 13 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2020 No to tak zacznijmy od tego admin notorycznie fk? No nie powiedział bym jeżeli buntuejsz się co rundę I prowokujesz takimi tekstami jak ,,no co tam'' albo że czekasz na moment aż degrada dostanę itd Ale Nie o tym przymykałem na to oko. Co do mojego przeklinania hmm admin też człowiek I myślę że może od czasu do czasu sobie przeklnac zauważ że były stałe 4 osoby I nie przeszkadzało to nikomu że sobie naduzywam I jeżeli nikt nie dochodził I runda się kończyła w 15sec to myślę że mogłem powiedzieć takie same zakazy i nakazy jak w poprzedniej rundzie nie pamiętałaś spoko powtórzyłem Ale jeżeli lecisz do teleporta to mam na to przymykac oko ? Już ci odpowiadam na twoje pytanie polecenia wykonujemy jak najszybszą drogą. Wypowiadania się innych co oni mają wspólnego z tą skargę mam wrażenie że robisz to pod publikę sam opis tej skargi na to wskazuje to tyle odemnie . 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yami Opublikowano 13 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2020 (edytowane) Niestety mikrofon mi przerwalo bylem pewny ze odliczylem poniewaz wczesniej nie mialem problemu z przerywaniem juz naprawilem z gory sorki. Edytowane 13 Czerwca 2020 przez Sejson 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aliq Opublikowano 13 Czerwca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2020 6 godzin temu, Gniewko napisał: Ale jeżeli lecisz do teleporta to mam na to przymykac oko ? Już ci odpowiadam na twoje pytanie polecenia wykonujemy jak najszybszą drogą. Ale czaisz, że nie powtórzyłeś po moim poinformowaniu cie, że nie pamiętam i nie odliczyłeś, przez co zabijasz dwóch więźniów i robisz 2 fk? Jakim cudem ty masz admina nie ogarniając najprostszych rzeczy jakie są? 6 godzin temu, Gniewko napisał: No to tak zacznijmy od tego admin notorycznie fk? No nie powiedział bym jeżeli buntuejsz się co rundę I prowokujesz takimi tekstami jak ,,no co tam'' albo że czekasz na moment aż degrada dostanę Co to ma do rzeczy? Co ma wspólnego twoje notoryczne freekillowanie z moim buntowaniem się i "prowokacją"? 6 godzin temu, Gniewko napisał: Co do mojego przeklinania hmm admin też człowiek I myślę że może od czasu do czasu sobie przeklnac zauważ że były stałe 4 osoby I nie przeszkadzało to nikomu że sobie naduzywam 4 stałe osoby były również godzinę wcześniej, którym włączałem zabawy co 3 rundy, nie prowadząc w te rundy pomiędzy zabawami i jakoś przy czterech stałych osobach nikomu nie przeszkadzało to co robię, a twój kolega (yami czy jak on tam) nawet prosił, żebym tak robił, a pózniej napisał do Ciebie, po czym wszedłeś na serwer i zacząłeś mnie prowokować, mówiąc do mnie coś w stylu: "no to co hajd, dajemy ctbanika??". A, i mi przeszkadzało twoje nadużywanie mikrofonu, które nie musi nikomu przeszkadzać, żeby było nadużywaniem. 6 godzin temu, Gniewko napisał: Wypowiadania się innych co oni mają wspólnego z tą skargę mam wrażenie że robisz to pod publikę sam opis tej skargi na to wskazuje to tyle odemnie . XD Proszę, naucz się używać interpunkcji, bo twoją całą wypowiedź czyta się bardzo trudno i łatwo jest się zgubić. 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 13 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2020 #1 sytuacja: [jb_urwis] czas demka 4:02 (czas rundy 5:57) --> Gniewka nie ma w tabeli wyników (sytuacja opisana przez hajda) czas demka 9:45 (czas rundy 2:14) --> Gniewko pojawia się w tabeli wyników -podczas opisanej przez hajda sytuacji nie było Gniewka na serwerze. druga opcja- mógł być w ukrytych obserwatorach @ GUSTAW jeżeli osoby zgłaszają freekille i nie są to pojedyncze jednostki to Ty bezwzględnie musisz reagować na takie sytuacje. jeżeli nie widziałeś zdarzenia/ nie słuchałeś poleceń prowadzącego (tak jak to było w tej sytuacji) to powinieneś to zakomunikować i wynagrodzić więźniom FK jakąś zabawą. #2 sytuacja: oddalam (nieznajomość secretów =/= nieogarnianie) #3 sytuacja: - tak jak na filmiku hajda@ Gniewkonie odliczyłeś, dałeś niepoprawne polecenie Skarga została przyjęta. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi