Skocz do zawartości

[Przyjęta]P O T Ę Ż N Y admin (skarga na admina)

Udostępnij

Aliq

Rekomendowane odpowiedzi

Link do steam: https://steamcommunity.com/id/heyalexaheyalexa

Link do steam oskarżonego: https://steamcommunity.com/id/gniewkokocur12/

Nick oskarżonego: gniewko
Opis sytuacji: Admin notorycznie freekilluje, nie ogarnia, łamie regulamin, faworyzuje, nadużywa mikrofonu, przeklina, nie ogarnia, prowokuje i nie jest wzorem dla graczy. Na pewno nie jestem jedyną osobą, która zauważyła już ten problem, więc zapraszam do dyskusji i wypowiedzenia swojej opinii o tym adminie w komentarzach (mam nadzieję, że możemy raz odstąpić od punktu regulaminu forum, mówiącym o tym, że pod skargą powinny się wypowiadać osoby związane z sytuacją). Zamieszczam również filmik, pokazujący dowody, które zebrałem w JEDEN dzień (aż strach pomyśleć, ile ogólnie się dzieje, jeśli w jeden dzień wywija on takie akcje). Ogólnie to admin absolutnie nie nadaje się na stanowisko admina i uważam (na 150% nie tylko ja), że nie powinien on go mieć.
Serwer: Jailbreak CS:GO
Dowody: 

g1.PNG.15fd4b71aa30736cf5ee69e5622cfeda.PNG

g2.PNG.8dfe42bc2fc904d5ff469c1618307874.PNG

g3.PNG.6133f8a20469f273c50fccef6b82c2f1.PNG

g4.PNG.63bf197014ddffc2b82f423811e6c622.PNG

g5.PNG.a18322919504c25aef44ae57fd136621.PNG

• Smutne. 4
  • WOW MEGA! 3

No to tak zacznijmy od tego admin notorycznie fk? No nie powiedział bym jeżeli buntuejsz się co rundę I prowokujesz takimi tekstami jak ,,no co tam'' albo że czekasz na moment aż degrada dostanę itd Ale Nie o tym przymykałem na to oko. Co do mojego przeklinania hmm admin też człowiek I myślę że może od czasu do czasu sobie przeklnac zauważ że były stałe 4 osoby I nie przeszkadzało to nikomu że sobie naduzywam I jeżeli nikt nie dochodził I runda się kończyła w 15sec to myślę że mogłem powiedzieć takie same zakazy i nakazy jak w poprzedniej rundzie nie pamiętałaś spoko powtórzyłem Ale jeżeli lecisz do teleporta to mam na to przymykac oko ? Już ci odpowiadam na twoje pytanie polecenia wykonujemy jak najszybszą drogą. Wypowiadania się innych co oni mają wspólnego z tą skargę mam wrażenie że robisz to pod publikę sam opis tej skargi na to wskazuje to tyle odemnie .

• Wrr! 1
  • Smutne. 1

6 godzin temu, Gniewko napisał:

Ale jeżeli lecisz do teleporta to mam na to przymykac oko ? Już ci odpowiadam na twoje pytanie polecenia wykonujemy jak najszybszą drogą.

Ale czaisz, że nie powtórzyłeś po moim poinformowaniu cie, że nie pamiętam i nie odliczyłeś, przez co zabijasz dwóch więźniów i robisz 2 fk? Jakim cudem ty masz admina nie ogarniając najprostszych rzeczy jakie są?

No to tak zacznijmy od tego admin notorycznie fk? No nie powiedział bym jeżeli buntuejsz się co rundę I prowokujesz takimi tekstami jak ,,no co tam'' albo że czekasz na moment aż degrada dostanę

Co to ma do rzeczy? Co ma wspólnego twoje notoryczne freekillowanie z moim buntowaniem się i "prowokacją"?

Co do mojego przeklinania hmm admin też człowiek I myślę że może od czasu do czasu sobie przeklnac zauważ że były stałe 4 osoby I nie przeszkadzało to nikomu że sobie naduzywam

4 stałe osoby były również godzinę wcześniej, którym włączałem zabawy co 3 rundy, nie prowadząc w te rundy pomiędzy zabawami i jakoś przy czterech stałych osobach nikomu nie przeszkadzało to co robię, a twój kolega (yami czy jak on tam) nawet prosił, żebym tak robił, a pózniej napisał do Ciebie, po czym wszedłeś na serwer i zacząłeś mnie prowokować, mówiąc do mnie coś w stylu: "no to co hajd, dajemy ctbanika??". A, i mi przeszkadzało twoje nadużywanie mikrofonu, które nie musi nikomu przeszkadzać, żeby było nadużywaniem.

Wypowiadania się innych co oni mają wspólnego z tą skargę mam wrażenie że robisz to pod publikę sam opis tej skargi na to wskazuje to tyle odemnie .

XD

Proszę, naucz się używać interpunkcji, bo twoją całą wypowiedź czyta się bardzo trudno i łatwo jest się zgubić.

• Smutne. 1
  • WOW MEGA! 1

#1 sytuacja: [jb_urwis]
czas demka 4:02 (czas rundy 5:57) --> Gniewka nie ma w tabeli wyników

(sytuacja opisana przez hajda)
czas demka 9:45 (czas rundy 2:14) --> Gniewko pojawia się w tabeli wyników

-podczas opisanej przez hajda sytuacji nie było Gniewka na serwerze. druga opcja- mógł być w ukrytych obserwatorach

@ GUSTAW

jeżeli osoby zgłaszają freekille i nie są to pojedyncze jednostki to Ty bezwzględnie musisz reagować na takie sytuacje. jeżeli nie widziałeś zdarzenia/ nie słuchałeś poleceń prowadzącego (tak jak to było w tej sytuacji) to powinieneś to zakomunikować i wynagrodzić więźniom FK jakąś zabawą.

#2 sytuacja: oddalam (nieznajomość secretów =/= nieogarnianie)

#3 sytuacja: 
- tak jak na filmiku hajda
@ Gniewkonie odliczyłeś, dałeś niepoprawne polecenie

Skarga została przyjęta.
  • Lubię to! 3

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności