uSzanowankoo Opublikowano 11 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2020 (edytowane) Link do steam: https://steamcommunity.com/id/uSzanowankoo/ Link do steam oskarżonego: https://steamcommunity.com/profiles/76561198878658571 Nick oskarżonego: biedroneczekᵛᵃᶜOpis sytuacji: Więc zaczęło się od wbicia gracza na serwer po restarcie całego serwera. Zaczął on rozmawiać sam ze sobą, przez co nadużywał przez 2-3 rundy swojego mikrofonu, co ciekawe nikt mu nic nie odpowiadał po za mną raz czy dwa razy pod czas mapy. W 3 rundzie został mu nadany mut na 360 minut przez admina, który był od jakiegoś czasu na serwerze [na ukrytym]. Admin wyszedł i gracz zaczął mnie atakować na czacie tekstowym. Zaczął mnie wyzywać od konfidentów, co udowodnią niżej wrzucone screeny jego wpisów na czacie tekstowym. Gracz nie pierwszy raz tak rozmawia, gdy nie ma adminów - wywyższa się oraz bardzo często nadużywa mikrofonu w tym atakuje innych graczy. Jego liczba mutów/ gagów wynosi na tą chwilę 45 i pomimo wszystko, że to nie ja nakładam kary, a sam Major admin to proponowałbym o ukaranie gracza na zasadzie perm muta/gaga. [wszystko w zależności od rang wyższych].Serwer: HnS #2Dowody: Mapa: seek_de_dust2_hide_fixedData: 11.06.2020Godzina: 23:40Zdjęcia niżej w spoilerze: Spoiler Edytowane 11 Czerwca 2020 przez uSzanowankoo 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Biedroneczek Opublikowano 12 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2020 Wiadomość usunięta przed moderatora. 2 1 usuwam treść Przez NiceOne, 12 Czerwca 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frosztj Opublikowano 12 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2020 (edytowane) Po konsultacji z domino nadałem perm muta Do tego dochodzi gag na 1 dzień za obraze na czacie @ Moderatorprzyjęte Edytowane 12 Czerwca 2020 przez frosztj 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Biedroneczek Opublikowano 12 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2020 un mute bo ci łeb roz*ebie 1 2 brak kultury Przez NiceOne, 12 Czerwca 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Biedroneczek Opublikowano 12 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2020 chodz kur*o chuda ts sie wyzywac 3 brak kultury po raz kolejny Przez NiceOne, 12 Czerwca 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NiceOne Opublikowano 12 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2020 Skarga została przyjęta. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi