Skocz do zawartości

[Odrzucone] Otworzenie serwera Minecraft Survival+Cuboidy

Udostępnij

yohny

Rekomendowane odpowiedzi

Propozycja to: nowa rzecz
Treść: Witam, moją propozycją jest otworzenie nowego serwera minecraft. Oczywiście ogarnę wszystko i już zacząłem realizować swój pomysł, lecz chciałem przekonać Bonia, że warto. 

TRYB: survival + cuboidy
RANGI: SVIP, VIP, GRACZ
UROZMAICENIA: waluta serwerowa $, ruletka, możliwość wymian i tworzenia sklepów za te dolarki, eventy o różne unikatowe przedmioty

Mam też rozpisane kity i uprawnienia co do VIP i SVIP, dam je poniżej: 
Gracz: kit gracz - cuboid 31x31, miesko, stonowe narzędzia VIP: 30 dni: 15zl 3 miesiace: 25zl na zawsze: 35zl Uprawnienia: /kit vip - diamentowe itemy prot 1 sharpness 1, kilof 4/3 - cooldown 7dni, złoty nick z gwiazdką, mniejszy cooldown pisania na chacie, teleportacja komendą /tpa, komenda /wb - przenosny craftingtable, 2 cuboidy 31x31 SVIP: 30 dni: 20zl 3 miesiace: 40zl na zawsze: 50zl Uprawnienia: to co VIP+ przenosny enderchest /ec, kit svip - diaxowe itemy prot 3 unbreaking 3 diax kilof 5/3/3 - cooldown 5dni. mniejszy cooldown pisania ma chacie,kolor nicku do wybrania(pomarańczowo-zloty??), mniej oczekiwania na teleportacje, 2 cuboidy 41x41.
JAK BĘDZIE PRZEBIEGAŁ SERWER?: co miesiąc lub dwa robimy nową edycję, resetujemy mapę, wszystkie przedmioty, RANGI NIE, zaczynamy na spawnie, koordynaty 0, 0 i rozmieszczamy się po mapie 1000x1000 w każdą stronę, rozstawiamy cuboidy, kopiemy, zdobywamy przedmioty, wymieniamy się, tworzymy drużyny, uczestniczymy w eventach i wiele więcej. Postaram się także z każdą edycją wprowadzać jakieś fajne urozmaicenia, to co będziecie chcieli wy jako gracze.
KITY I RESZTA JEST JESZCZE DO OBGADANIA I USTALENIA, TO DOPIERO WSTĘPNA WERSJA ; )

Jeśli jesteś zainteresowany i grałbyś na takim serwerze to zostaw "tak" lub plusika pod tematem.
Zmieńmy zdanie Bonia, otwórzmy fajny serwer na którym będzie można fajnie na chillku pograć 😧

• Haha! 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności