ACforever Opublikowano 10 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2020 Nick: ACforver Nick oskarżonego: Now Way Opis sytuacji: 3. Admin nie może nadużywać chatu w hudzie za pomocą "@", "@@" oraz "@@@". Admin nie może używać tego czatu gdy sytuacja tego nie wymaga. Admin sobie pisze takie teksty jak "Pfff" "Nie placz" "nope" Serwer: Dr v2 1.6 Dowody: @ PiKe zobacz logi jak masz czas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ACforever Opublikowano 10 Czerwca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2020 (edytowane) dodam ze ban jest za nic bo powiedziałem ze sie nie zna na słowie mikro po mutacji lub+16 i z niego taki admin jak z koziej dupy trąbka [AMXBans] Zbanowany przez Admina: Now Way [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ ArenaSkilla.pl [AMXBans] Powod: 'obrazasz' [AMXBans] Dlugosc bana: '30 minut' [AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_0:0:187010564' [AMXBans] Twoje IP: [AMXBans] Zbanowany Nick: ACforver [AMXBans] =============================================== Edytowane 10 Czerwca 2020 przez ACforever 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NowWay Opublikowano 10 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2020 Hmmmm co do pierwszej sytuacji nie miałem pojęcia że jest wymagana potrzeba teraz będe pamiętał . Co do drugiej sytuacji poczułem się urażony przez gracza o nicku :ACforever Dodam jeszcze że gracz jest złośliwy i celowo prowokuje. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ACforever Opublikowano 10 Czerwca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2020 (edytowane) 22 minuty temu, NowWay napisał: Co do drugiej sytuacji poczułem się urażony przez gracza o nicku :ACforever okej zostałeś urażony dałeś mi bana bez ostrzeżenia :] 22 minuty temu, NowWay napisał: Dodam jeszcze że gracz jest złośliwy i celowo prowokuje. prowokacja na myśli masz zabijanie graczy ? To smieszny jesteś Nie chce mi się z tobą dyskutować czekamy na @ PiKe Edytowane 10 Czerwca 2020 przez ACforever Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiKe Opublikowano 10 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2020 @ NowWaynie chce mi się wklejać logów ale sprawdziłem, tu nie ma samowolki, albo się trzymasz regulaminu i taryfikatora albo wylatujesz dostajesz ostrzeżenie, drugiego nie będzie Skarga została przyjęta. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi