TOXON Opublikowano 10 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2020 (edytowane) Dostałem bana za MK na serwerze Jail chociaz grałem na jednym kancie bo do 2 nie pamiętam hasła. Ktoś się mnie coś zapytał a ja powiedziałem że to ja i miałem nick toxon a teraz Staszek Fistaszek i za to dostałem bana. Data bana: 10.czerwiec.2020 - czas bana pernamętny. Proszę o sprawiedliwość bo chyba dla administratora się pomyliło a bardzo chciał bym wrócić na serwer. Edytowane 10 Czerwca 2020 przez toxon32 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravii Opublikowano 10 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2020 (edytowane) Po rozmowach ze @ SK4N3Rleci UB. Przeglądając IP twoje oraz Hobbita wychodzi na to że to nie ta sama osoba. Też banów żadnych na to IP prócz perma nie ma. /// ravii Edytowane 10 Czerwca 2020 przez ravii 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 10 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2020 Sprawa została wyjaśniona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi