th0nk Opublikowano 10 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2020 (edytowane) Witam. Otóż na trybie Hide And Seek, jest model o nazwie Coconut który u niektórych graczy jest zbugowany. Nie ma on tekstur, co utrudnia niektórym gre jako szukający (jeżeli ich też dotknął ten bug), gdy gracz schowa cie w ciemnym miejscu. Próbowałem pobierania plików serwera jeszcze raz, niestety to nie pomogło. U niektórych graczy widac model normalnie, tak jak tu: Cytat Zalączam zrzut ekrazu z mojej perspektywy, jak model jest zbugowany. Edytowane 10 Czerwca 2020 przez TpoyOfficial Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uSzanowankoo Opublikowano 10 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2020 Jest kilka poradników na forum, dotyczących modeli na serwerze i ich naprawy Pierwszy lepszy link; Próbowałeś go naprawić samemu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
th0nk Opublikowano 10 Czerwca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2020 14 minut temu, uSzanowankoo napisał: Jest kilka poradników na forum, dotyczących modeli na serwerze i ich naprawy Pierwszy lepszy link; Próbowałeś go naprawić samemu? Próbowałem, usuwałem pliki z serwera i wszystko pobierało mi sie ponownie, to wciąż nie działało. Ten sposób który podesłałeś tez nie działa, wczesniej go probowałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBonio Opublikowano 18 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2020 Od nowej mapy powinno być już ok. Sprawa została wyjaśniona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi