yohny Opublikowano 10 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2020 Nick: ( yohny ) Arenaskilla.pl Wiek: 15 Dlaczego ja mam otrzymać admina?: Chciałbym zostać administratorem, ponieważ mam doświadczenie, sumiennie wykonuje obowiązki. Ponadto jestem aktywny i codziennie gram na serwerze nawet po pare godzin. Staram się jak najlepiej pomagać graczom.Na moim koncie posiadam 0 mutów i 2 bany ( pierwszy za oszukanie gościa na kredyty, czyli powód za którego dostałem degrada kiedy bylem adminem ponad rok temu i drugi za expienie - dalem się zmanipulować i obiecuje, ze więcej nie popełnię takiego błędu). Nie posiadam na koncie żadnych warnów. Przepraszam za aktywność po 8 minut w tym tygodniu 2 razy - wychodzilem na cale dnie. Doświadczenie w adminowaniu: myślę, że około 1,5 roku. cały czas staram się udoskonalać moje możliwości Jak długo gram w CS:GO?: około 3,5 roku W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: w godzinach 9-15 i 17-22 Link GT: klik <- tu stary gt klik <- tez z bycia adminem klik <- tu gt z ostatniej aktywnosci Znajomość SM: 6/10 ale staram się ciągle zdobywać nową wiedzę (mogę też udowodnić poziom sm) Link do profilu Steam: klik Mikrofon: tak Mutacja głosu: nie, w trakcie Czy przeczytałem regulamin Admina?: ta, było czytane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcuch Opublikowano 10 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2020 Na tak +wiek +sm +aktywność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frosztj Opublikowano 10 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2020 Niech będzie na tak -brak mutacji -i tak briziu pewnie nie przyjmie +ogarnia +doświadczenie -sm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Natural Opublikowano 10 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2020 +/- aktywność +sm +wiek -mutacja Najbardziej by pasował okers próbny tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OnlyWin Opublikowano 10 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2020 Tak +wiek +sm +aktywność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brizo Opublikowano 10 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2020 Napisz do Major Admina* lub Opiekuna Serwera* prywatną wiadomość na forum, podając odpowiednie informacje(link do podania, link do profilu Steam). Dodaj swój SID do profilu na forum i zaproś naszego bota do znajomych na Steam: steamcommunity.com/id/arenaskilla_bot *Jeżeli na serwerze nie ma Major Admina, ani Opiekuna Serwera, to zwróć się do xBonio. Aplikant został przyjęty na stanowisko. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi