Skocz do zawartości

[Przyjęte] podanie/yohny

Udostępnij

yohny

Rekomendowane odpowiedzi

Nick: ( yohny ) Arenaskilla.pl

Dlaczego ja mam otrzymać admina?: Chciałbym zostać administratorem, ponieważ mam doświadczenie, sumiennie wykonuje obowiązki. Ponadto jestem aktywny i codziennie gram na serwerze nawet po pare godzin. Staram się jak najlepiej pomagać graczom.Na moim koncie posiadam 0 mutów i 2 bany ( pierwszy za oszukanie gościa na kredyty, czyli powód za którego dostałem degrada kiedy bylem adminem ponad rok temu i drugi za expienie - dalem się zmanipulować i obiecuje, ze więcej nie popełnię takiego błędu). Nie posiadam na koncie żadnych warnów. Przepraszam za aktywność po 8 minut w tym tygodniu 2 razy - wychodzilem na cale dnie.

Doświadczenie w adminowaniu: myślę, że około 1,5 roku. cały czas staram się udoskonalać moje możliwości

Jak długo gram w CS:GO?: około 3,5 roku

W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: w godzinach 9-15 i 17-22

Link GT: klik <- tu stary gt

klik <- tez z bycia adminem

klik <- tu gt z ostatniej aktywnosci

Znajomość SM: 6/10 ale staram się ciągle zdobywać nową wiedzę (mogę też udowodnić poziom sm)

Link do profilu Steam: klik

Mikrofon: tak

Mutacja głosu: nie, w trakcie

Czy przeczytałem regulamin Admina?: ta, było czytane

Napisz do Major Admina* lub Opiekuna Serwera* prywatną wiadomość na forum, podając odpowiednie informacje(link do podania, link do profilu Steam).
Dodaj swój SID do profilu na forum i zaproś naszego bota do znajomych na Steam:  steamcommunity.com/id/arenaskilla_bot

*Jeżeli na serwerze nie ma Major Admina, ani Opiekuna Serwera, to zwróć się do xBonio.

Aplikant został przyjęty na stanowisko.
  • Lubię to! 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności