Skocz do zawartości

[Rozwiązane] odwołanie od muta

Udostępnij

szefxkacp

Rekomendowane odpowiedzi

Nick: kacper
Nick admina: @ frosztj
Długość bana: 2 tygodnie mut
Data i godzina: jeszcze nie dostałem ale mam dostać ze skargi

Serwer: jb
Powód bana: naduzywanie
Mapa: jb urwis 

A więc mam dostać muta za skarge h3ada na 2 tygodnie za naduzywanie mikrofonu. Nie zgadzam się z tym że 2 tygodnie ponieważ w moim sourcebansie po wyczyszczeniu najdłuższy mut wynosi 4h 20 min. Z tego co rozpisał frosztj nadużywałem 4 razy mikrofonu i dostaje muta na 2 tygodnie w czas gdy naprzykład kinder cały czas gadał niepotrzebne rzeczy i dostaje tylko muta na 3 dni.

8:43 Kacpersky "2headzie" - powiedziałem tak do satoora wątpie żeby poczuł się urażony tym słowem poza tym to że on do mnie powiedział "2hedzie" juz nie napisales fajna faworka.

To że pan z ubt mnie nie lubi nie znaczy że mam dostawać muta na 2 tygodnie za takie coś w czas gdy w moim sourcebansie najdłuzszy mut wynosi 4h 20min a na czarnej liscie mnie nie ma bo nie widze zebys napisal.

Liczę na zdjęcie muta lub skrócenie pozdro

A więc tak, co do twojej osoby lubisz robić bałagan na serwerze, twoje sb nie do końca  jest obrazem twojej osoby. 

Do tego jesteś bo banie na bodajże miesiąc, więc chyba logiczne że jesteś recydywą 

Długość muta wyznaczał bonio 

Kolejny wątek 

Godzinę temu, kacper napisał:

To że pan z ubt mnie nie lubi nie znaczy że mam dostawać muta

To jakie mam zdanie o twojej osobie nie wpływu na wymiar kary, wziąłem pod uwagę tylko twoje zachowanie i wcześniejsze przewinienia(lubisz łamać regulamin i ja o tym wiem, udaje Ci się unikać kary, ponieważ nikt zazwyczaj nie pisze skarg i gracze cię nie zgłaszają na pw) 

8:43 Kacpersky "2headzie" - powiedziałem tak do satoora wątpie żeby poczuł się urażony tym słowem poza tym to że on do mnie powiedział "2hedzie" juz nie napisales fajna faworka

Nie wszystko da się wyłapać z demka, weź pod uwagę że dużo osób nadużywało, na demku niektóre słowa brzmią inaczej i się "zlewają" z innymi, na demku niektóre rzeczy trudniej wyłapać 

@ SK4N3R

Wypowiedz się na temat tego jak Kacpersky się zachowywał 

kinder cały czas gadał niepotrzebne rzeczy i dostaje tylko muta na 3 dni.

Nie miał wcześniej tak długich mutów więc dlatego tylko trzy dni. 

"nadużywałem 4 razy mikrofonu i dostaje muta na 2 tygodnie"

Robienie specjalnie przesteru po parę sekund to już jest przesada 

Edytowane przez frosztj

Godzinę temu, frosztj napisał:

Do tego jesteś bo banie na bodajże miesiąc

@ SK4N3R

Wypowiedz się na temat tego jak Kacpersky się zachowywał 

Robienie specjalnie przesteru po parę sekund to już jest przesada 

Co ban za bezpodstawne wyrzucenie z gangu ma do muta? Myślę że nie dużo

"Zachowywał" dokładnie czas przeszły to co było kiedyś nie powinno mieć wpływu na to żebym po kilku miesiącach bez długich mutow tak nagle dostał muta na 2 tygodnie.

Jedyna przesada to mut na 2 tygodnie podczas gdy widoczny w sb najdłuższy wynosi 4h20 min pozdro

dostałem informacje od @ frosztj, że robiłeś przestery przez kilka sekund, kiedy ktoś coś mówił.

jesteś z nami nie od dziś, więc nie ma tu mowy o nieświadomym działaniu.

Cytat

długość mute'a wyznaczał bonio

nie będę wchodził  w czyjeś konsekwencje - tyle mi wystarcza, żeby zamknąć sprawę.

Sprawa została wyjaśniona.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności