krzychu12338 Opublikowano 5 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2020 Nick: Nick admina:MóW Mi KRZYCHU Długość bana:perm Data i godzina:nie wiem Serwer: JB Powód bana:Mass fk Mapa:nie pamietam Chciałbym dostać ub ponieważ kiedy dostałem perma powiedzieli mi ze moge sobie napisac odwołanie i dostane un lecz perma na ct , wiec pisze 1 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vantownikkkk123 Opublikowano 5 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2020 Jest toksyczny i często robi mass fk perm wedlug mnie sluszny 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu12338 Opublikowano 5 Czerwca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2020 9 minut temu, vantownikkkk123 napisał: Jest toksyczny i często robi mass fk perm wedlug mnie sluszny Według mnie nie wypowiadaj się bo mnie nawet nie znasz dla takich jak ty to jestem toksyczny pewnie masz jakieś ~ 14 lat i widziałeś mnie może 2 razy na serv , wiec zostaw to wyższym rangą sprawę . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vantownikkkk123 Opublikowano 5 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2020 4 minuty temu, krzychu12338 napisał: ewnie masz jakieś ~ 14 lat ch*j ci w pysk XDDDDDDDDDD 1 brak kultury Przez NiceOne, 5 Czerwca 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 6 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2020 Kilkukrotnie wchodziłeś do CT tylko po to, żeby zrobić mass FK. Uciekałeś przed adminami myśląc, że żaden nie odważy się dać bana spoza taryfikatora @ Admin JB jeżeli @krzychu12338zgłosi się do któregoś z Was, odbanujcie go i automatycznie nałóżcie perm CT bana. Jeżeli będzie uciekał z serwera, przywróćcie mu starego bana. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 6 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2020 Sprawa została wyjaśniona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi