Skocz do zawartości

[Odrzucona]Skarga na Administratora JOSKI

Udostępnij

Spr!Nt

Rekomendowane odpowiedzi

Chciałbym złożyć skargę na nowego Administratora na Serwerze Surf a mianowicie na Administratora " Joski" 

Akcja działa się na mapie island..
Była rozmowa o mape poprzednią "Noob" 
Nagle ktos sie wtrąca i mowi cos w stylu ta mapa jest tak prosta jak twoja matka to mowie ze mi nie bedzie wyzywał po rodzicach to zaczałem go wyzywać i dostałem Mute na 60minut Kłuciłem sie pisząc do Administratora "Joski" Zeby mu tez dał jakiegoś bana bo szybciej powiedział o za wyzywanie rodziców jest ban na 7 Dni grać " Luffy" Który też dostał mute na 60minut jest to dla mnie bardzo nie sprawiedliwe poniewać ktoś kto wyzywa po rodzicach powinien dostać dużo większą karę niż ktoś kto wyzywa osobę za to ze zaczeła wyzywać jego rodziców w moim przypadku była to "Matka" Pamiętam jak nie było administratora na serwerze nikt nikogo nie mutował nie banował kto chciał to sobie odpowiednią osobę zmutował i był święty spokój od jakiegoś czasu pojawił sie nowy Administrator który uważa się za pana i władcę tego serwera i zaczyna wszystkich po kolei mutować nawet osobę która nie ma mutacji a chce rozwiązać problem i stoi po mojej stronie. Po stronie pokrzywdzonego i to dwukrotnie w tej sprawie mutuje no bez przesady taka osoba jeszcze nie mająca 18 lat ma admina? Czy ten serwer na prawdę upada i nie ma bardziej kompetentnych osób na stanowisko Administratora? Kogoś kto nie bedzie banował za byle za przeproszeniem " Gówno" ?? Tak wiem w regulaminie jest napisane mikrofon dostępny tylko po mutacji ale jeżeli całemu serwerowi to nie przeszkadza że taka osoba normalnie prowadzi rozmowę i porozmawia z innymi to po jakiego grzyba go mutować na 60minut? Proszę o rozważenie tej skargi mam nadzieję iż wyciągniecie odpowiednie wnioski dotyczące Osoby Administratora w złożonej skardze.

Ktos cos powiedział na temat młodego na serwerze ze nie moze zostać grafikiem a on powiedział ze nie liczy sie wiek tylko doświadczenie a ja powiedziałem ze prostytutka też moze być młoda i doświadczona a gracz "Luffy" powiedział tak " Mówisz o swojej matce??"

Wszystkim co przeczytali tą skargę bardzo dziękuję.

Pozdrawiam Spr!nT

Skarga na Admina.png

Skarga na Admina 1.png

Skarga na Admina 2.png

Skarga na Admina 3.png

Skarga na Admina 4.png

Edytowane przez Spr!Nt

Po pierwsze kup sobie słownik, ponieważ pisze się kłóciłem a nie kłuciłem, po drugie na tych screenach jest praktycznie jak płaczesz i błagasz żebyś dostał unmute, bo pójdziesz na forum, po trzecie nie wyzwałem twojej matuli tylko użyłem przenośni ( kilka osób to potwierdzi) admin sprawiedliwe wszystko rozegrał. Sprawa do zamknięcia. Pozdro i nie płacz następnym razem

310307.jpg

Dałem Ci muta zgodnie z Taryfikatorem banów: 

Obrażanie graczy - Mute/Gag od 30 minut do 12 godzin (Jeżeli sytuacja się powtarza, ban do 3h.)

Luffy dostał muta też zgodnie z Taryfikatorem banów:

Obrażanie rodziny gracza - Mute/Gag od 30 minut do 1 tygodnia (Jeżeli sytuacja się powtarza, ban do 12h.)

Ja napiszę jak to wyglądało z mojej perspektywy:

Wszedłem na serwer sobie posurfować, wszyscy gracze przeklinali no zawsze tak jest nic z tym nie zrobimy, nagle gracz o nicku Sprint powiedział "kurwa", a luffy odpowiedział mu: mówisz o swojej matce?

Wtedy wybuchła afera Sprint wyzywał luffiego od każdego wyzwiska z 30/40 sekund go wyzywałeś, mogłem Ci dać muta na 12 godzin, ale nie zrobiłem tego.

Dałem tam komuś muta za rozmawianie bez mutacji bo bez przerwy się wtrącał w rozmowę oraz nadużywał mikrofonu bez mutacji.

Dziękuje dobranoc, z chęcią bym Ci przedłużył tego muta do 12h.

Nie ma żadnych dowodów to ja dam:

demo Surf_island godzina jakaś 1:00 

Edytowane przez Joski
  • Lubię to! 1

2 minuty temu, Luffy napisał:

Po pierwsze kup sobie słownik, ponieważ pisze się kłóciłem a nie kłuciłem, po drugie na tych screenach jest praktycznie jak płaczesz i błagasz żebyś dostał unmute, bo pójdziesz na forum, po trzecie nie wyzwałem twojej matuli tylko użyłem przenośni ( kilka osób to potwierdzi) admin sprawiedliwe wszystko rozegrał. Sprawa do zamknięcia. Pozdro i nie płacz następnym razem

310307.jpg

Weź teraz nie wal ściemy było jakieś 15 osob na serwerze które to potwierdzą o ile wbiją na forum. A teraz bedziecie sie z Joskim bronic obaj nawzajem wielcy koledzy ej żeby nie podpadło dam ci też mute wiesz? Tak to leciało?

3 minuty temu, Joski napisał:

Obrażanie graczy - Mute/Gag od 30 minut do 12 godzin (Jeżeli sytuacja się powtarza, ban do 3h.)

Luffy dostał muta też zgodnie z taryfikatorem banów:

Obrażanie rodziny gracza - Mute/Gag od 30 minut do 1 tygodnia (Jeżeli sytuacja się powtarza, ban do 12h.)

Wszedłem na serwer sobie posurfować, wszyscy gracze przeklinali no zawsze tak jest nic z tym nie zrobimy, nagle gracz o nicku Sprint powiedział "kurwa", a luffy odpowiedział mu: mówisz o swojej matce?

Wtedy wybuchła afera Sprint wyzywał luffiego od każdego wyzwiska z 30/40 sekund go wyzywałeś, mogłem Ci dać muta na 12 godzin, ale nie zrobiłem tego.

Dałem tam komuś muta za rozmawianie bez mutacji bo bez przerwy się wtrącał w rozmowę oraz nadużywał mikrofonu bez mutacji.

To sobie poczytaj a nie odzywasz sie jak wbiłeś w połowie rozmowy na ten temat i wielce sie wypowiadasz za przeproszeniem Zjebałeś na całej lini a taryfikator to wiesz co wsadz se gdzieś jak nie słyszałeś całości tylko słyszałeś koniec jak gościa wyzywałem nawet nie slyszales co dokładnie do mnie powiedział więc nie słusznie nałożyłeś bana bo ludzie na serwerze moga wszystko powiedzieś nawet mogli ci wcisnac kit ze to tylko ja obrazałem wiec nie możesz jako Administrator kierować się tym co inni mówią....

Ktos cos powiedział na temat młodego na serwerze ze nie moze zostać grafikiem a on powiedział ze nie liczy sie wiek tylko doświadczenie a ja powiedziałem ze prostytutka też moze być młoda i doświadczona a gracz "Luffy" powiedział tak " Mówisz o swojej matce??"

Pisze się sobie*, no to jak tak powiedziałem to dostałem mute  zgodnie z regulaminem, ale ty jak się uruchomiłeś to zacząłeś wyzywać przez 3 minuty bez przerwy. Więc dostałeś na godzinę a ja na 30 minut. I tak się ciesz że mi zmienił z 30 na 60

6 minut temu, Joski napisał:

Luffy dostał muta też zgodnie z taryfikatorem banów:

Teraz sie lepiej pilnuj bede polował na to żebys stracił tego Administratora bo nie odpowiednia osoba jest na tym stanowisku. Nie było Ciebie nie było żadnego Muta i Bana sprawdź sobie w Historie o ile masz do tego dostęp a Młody sie odzywał bez mutacji bo chciał ci wyjaśnić jak było ale ty go wg słuchać nie chciałeś i dałeś mu muta zeby nie powiedział więcej informacji o zaistniałej sytuacji..

5 minut temu, Spr!Nt napisał:

To sobie poczytaj a nie odzywasz sie jak wbiłeś w połowie rozmowy na ten temat i wielce sie wypowiadasz za przeproszeniem Zjebałeś na całej lini a taryfikator to wiesz co wsadz se gdzieś jak nie słyszałeś całości tylko słyszałeś koniec jak gościa wyzywałem nawet nie slyszales co dokładnie do mnie powiedział więc nie słusznie nałożyłeś bana bo ludzie na serwerze moga wszystko powiedzieś nawet mogli ci wcisnac kit ze to tylko ja obrazałem wiec nie możesz jako Administrator kierować się tym co inni mówią....

Ale przecież na serwerze był admin @group-csgo.pngSchMidTprzed moim wejściem, więc? wszedłem na serwer w połowie rozmowy i słyszałem tylko jak wy się wyzywacie.

Schmidt mógł zareagować wcześniej. Ja tylko zareagowałem jak usłyszałem co mówicie.

No druga sytuacja skłamana.

Ktoś do niego powiedział, że nie zostanie grafikiem, on powiedział, że liczy się doświadczenie, a ty powiedziałeś, że dziwka może być młoda i doświadczona i na pewno luffy nie powiedział Mówisz o swojej matce, jak powiedział to nie słyszałem.

Mam się bać o admina? Wiesz ile osób mi pisało, że go stracę? przez te 3 dni 6 osób już tak pisało.

Edytowane przez Joski

2 minuty temu, SchMidT napisał:

Byłem na serwerze równiez jako administrator, i w mojej opinii postąpiłbym tak samo jak Joski a odnośnie twojej wypowiedzi wyżej użyłes innych słów na demku i za samą kulturę przed "wyzwiskiem" chciałem Ci sprezentowac muta ale na 30minut

Nie było cie na serwerze wbiłeś na serwer dopiero jak Joski dał mi muta wiec teraz nie rob z Siebie debila i z reszty ludzi którzy to czytaja...

ja to pamiętam tak że nessok czy jakos tak powiedzial ze dal zgloszenie na grafika i ktos sie go spytal ile ma lat on mowil ze na podaniu podal i zeby sobie przeczytali ktos powiedzial ze taki mlody i na grafika a on powiedzial ze liczy sie doswiadczenie i spiritn powiedzial ze dziwka mloda tez moze byc doswiadczona i wtedy luffy odezwal sie mowisz o matce czy cos takiego.

2 minuty temu, Joski napisał:

Ale przecież na serwerze był admin @group-csgo.pngSchMidTprzed moim wejściem, więc? wszedłem na serwer w połowie rozmowy i słyszałem tylko jak wy się wyzywacie.

Schmidt mógł zareagować wcześniej. Ja tylko zareagowałem jak usłyszałem co mówicie.

No druga sytuacja skłamana.

Ktoś do niego powiedział, że nie zostanie grafikiem, on powiedział, że liczy się doświadczenie, a ty powiedziałeś, że dziwka może być młoda i doświadczona i na pewno luffy nie powiedział Mówisz o swojej matce, jak powiedział to nie słyszałem.

Tak powiedział A Schmidt wbił za tobą jak juz dostałem mute.... Ale wy ciulacie ludzi i bronicie tylko swojego dupska zeby czasem Administratora nie stracić...

Aż mi szkoda słów na was bo robicie z Siebie kompletnych idiotów sciamniając i kryjąc tylko Siebie nawzajem

1 minutę temu, Spr!Nt napisał:

Nie było cie na serwerze wbiłeś na serwer dopiero jak Joski dał mi muta wiec teraz nie rob z Siebie debila i z reszty ludzi którzy to czytaja...

Byłem na serwerze od początku mapy surfowałem sobie i nasłuchiwałem się aby dać ostrzeżenie, ale Joski zareagował wczesniej ja z natury jestem tolerancyjnym człowiekiem i nie reaguje pochopnie bo z reguły wierzę że ludzię mają gdzieś swoje hamulce i potrafią panować nad tym co mówią

3 minuty temu, Luffy napisał:

Dobra idź spać Spr!Nt bo się spłakałeś o nie wiadomo co i się nie kompromituj, bo jesteś żałosny. Jak chcesz się wyzywać to zapraszam na tsa to zapomnisz jak się nazywasz.

I tu mamy przykład prawdziwego chamstwa i braku kultury do innych...

I wy takich ludzi bronicie i dajecie im Muta na 60minut

3 minuty temu, Luffy napisał:

Debila aktualnie to ty z siebie robisz frajerze

Czy ktoś to widzi znów wyzywa od frajerów teraz. I to w poście na Forum gdzie wszyscy to czytają. Tacy ludzie są w dzisiejszych czasach Tylko Wyzywać umieją bo więcej zadnego słowa mądrego nie znają...

@Spr!NtNie będe się powtarzał ale aktualnie to ty robisz z Siebie debila

5 godzin temu, Spr!Nt napisał:

Czy ktoś to widzi znów wyzywa od frajerów teraz. I to w poście na Forum gdzie wszyscy to czytają. Tacy ludzie są w dzisiejszych czasach Tylko Wyzywać umieją bo więcej zadnego słowa mądrego nie znają...

Nie żeby coś to ty pierwszy zwyzywałeś mnie na serverze, plując się co 30 sekund

• easyy zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności