H3AD Opublikowano 5 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2020 Link do steam: id/h3adzik Link do steam oskarżonego: https://steamcommunity.com/id/wdsaxa/ Nick oskarżonego: wdsaxa Opis sytuacji: Wyzywanie na say Serwer: JB Dowody: jd_urwis 2:1 godzina 16:00 5 czerwca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frosztj Opublikowano 5 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2020 Mam już logi, jak wrócę do domu to rozpisze @H3ADa na demku coś się działo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_antek Opublikowano 5 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2020 (edytowane) Na demku Lepiej nie mówic Gracze są toxic Wyzywają regulaminu nie przestrzegają Dają info jak jest buntownik I zero kultury A następna mapa jb_dust2_final2 To samo gracze są toxic info jak jest buntownik Ogólnie patolaaa!! Edytowane 5 Czerwca 2020 przez kinderking Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H3AD Opublikowano 5 Czerwca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2020 @ frosztjtak jak wspomniał kinder, ogólnie bardzo duży młyn był przez całą mape Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frosztj Opublikowano 6 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2020 z logów chatu wyciągnałem tyle H3AD: wdsaxa wolisz mi dac fajki czy permbanika? cesariiusz: cwel mi wyjebal heada wdsaxa: idioto jebany wdsaxa: kurwa spierdolino wdsaxa: WYJEBALEM JA wdsaxa: PAJACU JEBANY wdsaxa: kurwa rozjebany jestes wdsaxa: pedale wdsaxa: kurwa rozjebany jestes cesariiusz: kinder wypierdalaj bo ci gerberek wystygnie szmaciuro wdsaxa: jebanego wdsaxa: jebane wdsaxa: kinderpizder wdsaxa: cwelu wdsaxa: jebany pecie wdsaxa: jebany pecie wdsaxa: pierdolcu jebany cesariiusz: Kinder ty suczko wdsaxa: kurwa wdsaxa: WYJEBALEM wdsaxa: NO TO BYLO CI JEBAC MATKE wdsaxa: KURWO JEBANA wdsaxa: I SIOSTRE wdsaxa: ALE WYJEBALEm wdsaxa: PAJACU wdsaxa: PAJACU wdsaxa: ALE WYJEBALEM wdsaxa: ALE WYJEBALEM wdsaxa: belziku opsiku wdsaxa: jebany wdsaxa: jestes niedojebany wdsaxa: cwelu wdsaxa: ten rozpierdoleniec wdsaxa: satoor idioto satoor: 2heady wdsaxa: kurwo jebana wdsaxa: 2 headzie satoor: wyjebal to ci stary wdsaxa: wyjebal to cie stary z domu cwelu wdsaxa: jak miales 2 lata wdsaxa: i jak miales 3 lata wdsaxa: do łózka ci wszedl tata wdsaxa: no i zajeb sie wdsaxa: cwelu wdsaxa: o kurwa nie tu XD co do demka to: 0:40-0:50 chakra i acix nadużywają mikrofonu 2:52 Kinder mówi "ej kurwa dłużej tam siedź 7:49 Kinder mówi" info pw kurwa" 8:36 kinder mówi "kurwa dają sobie info na tsie" 8:43 Kacpersky nadużywa robiąc przester 9:08 Kinder "spierdalaj" 9:44 do 9:47 wdsaxa nadużywa 9:52 Kacpersky "2headzie" 9:55-9:57 wdsaxa nadużywa 12:21-12:24 Kacpersky i Kinder nadużywają 13:42 chakra obija gracza satur na życzeniu 17:57-18:00 Kacpersky nadużywa 18:04 cesariusz "fk suko" 18:45-18:50 cesariusz nadużywa 18:47 kinder "ale nikogo do kurwa nie interesuje" 19:11-19:13 bez nadużywa mówiąc parę razy "kto mi podtrzyma" 19:52 cesariusz "Kinderman(jest to chakra) utkaj mordę" 20:53 lezo nadużywa 20:54 sator nadużywa 20:53-20:55 Kacper nadużywa 21:42 cesariusz "jeden plus 2000 równa się zamknij mordę" 21:39-21:44 gracz shizune nadużywa 22:13 shizune "kurwa czemu mnie zabiłeś" 22:17-22:19 shizune ponownie nadużywa 23:17 cesariusz "dobra Kinder bo ci gerberek wystygnie" 27:18 cherry "zapytaj się starego recydywisty jebanego" 29:09 belz " no i zajeb się cwelu" 24:40 belz na pytanie czemu nie ma admina "bo fern #dziecko się spłakał i napisał na mnie skargę i beemay mnie zdegradował" 32:17 cherry " no ty kurwo czemu mnie zabiłeś" 32:19 cherry "kurwa żydowska" kacpersky(kacper) mute 2 tygodnie nadużywanie mikrofonu cherry mute 720 min obraza,rasizm shizune mute 720 na cesariusz ban 1 dzień obrazy i nadużywanie belz mute 360min brak kultury,obraza sator mute 720min nadużywanie,obraza (czarna lista) lezo mute 180min nadużywanie kiner mute 3dni brak kultury,zaczepki chakra ctban 300min faworyzacja na mam talent,obijanie tt na życzeniu,umyśle nieogarnianie ct wdsaxa ban 7dni obraza (nadane) chakra mute 30min nadużywanie acix mute 30min nadużywanie wszystko do nadania z wyjątkiem wdsaxa @ BeeMaypolecam zobaczyć Pisząc kinder mam na myśli gracza kinder king @ Moderatorskarga przyjęta 1 dodaję 2 kary na prośbę Przez NiceOne, 6 Czerwca 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NiceOne Opublikowano 6 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2020 Skarga została przyjęta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi