wwawdwdadwdadww Opublikowano 8 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2019 Nick: Weariful Nick admina: Mr.White Długość bana: 240 minut Data i godzina: 08.02.2019 około 16:50 Powód bana: nadmierne nadużywanie mikrofonu Mapa: jb_new_chernobyl Dostałem mute na 240 minut za "nadmierne nadużywanie mikrofonu" na mapie jb_new_chernobyl o godzinie 16:50 i wydaję mi się, że zostałem potraktowany niesprawiedliwie, ponieważ pan Studziak dostał 60 minut bana za "obrazę" przy czym również nadużywał mikrofonu. Proszę o zmniejszenie mi tego mute, albo nadanie panu Studziak'owi większej ilości kary. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrWhite Opublikowano 8 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2019 Mogłem coś przeoczyć kiedy oglądałem demko. Ogólnie ty przez długi czas śmiałeś się przez co zagłuszałeś innych. A studziak obraził tylko raz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wwawdwdadwdadww Opublikowano 8 Lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2019 Według mnie ja i on nadużywaliśmy mikra. I generalnie chciałbym dodać ze studziak jeszcze nawet nie otrzymał bana na 60 min, którego powinien już mieć 1 Łącze dwa posty w jeden. Przez Dank, 9 Lutego 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tosiek Opublikowano 8 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2019 (edytowane) Błędny argument, Studziak otrzymał *mute, nie bana- tutaj masz LINK. Edytowane 8 Lutego 2019 przez tos1ek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wwawdwdadwdadww Opublikowano 8 Lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2019 Teraz, tos1ek napisał: Błędny argument, Studziak otrzymał *mute, nie bana tutaj masz LINK. Dobrze przepraszam. Myślałem, że nie dostał mute, ponieważ jak wszedłem na serwer to mógł mówić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wwawdwdadwdadww Opublikowano 10 Lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2019 Mute mi minął, uważam temat za zamknięty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dank Opublikowano 10 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2019 Sprawa została wyjaśniona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi