Kopek Opublikowano 8 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2019 Mój nick:♛Kopek♛ Arenaskilla.pl Nick Okarzonego: Vostix Arenaskilla.pl Otóż taki Admin Vostix Prowokuje mnie mówi że skracam wprowadza nas w kłótnie i Próbuje wmówić mi że Go Wyzywam. Dowód: deathrun_ airmap_run_v1 godzina ok. 19:28 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Vostix Opublikowano 8 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2019 (edytowane) Witam, dowody na moją niewinność niebawem się ukarzą, kiedy zaktualizują się demka map DRv1. Proszę o chwilę cierpliwośći. Edytowane 8 Lutego 2019 przez Vostix Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrWhite Opublikowano 8 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2019 Nie było żadnego obrażanie ze strony Kopka. I Vostix jak coś to nie jest skracanie. Tak naprawdę nie wiem po co ta skarga. Nic szczególnego się nie stało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koncu Opublikowano 8 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2019 Skarga została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi