Skocz do zawartości

[Odrzucone] podanie mastera

Udostępnij

master

Rekomendowane odpowiedzi

Nick:master
Imię: Łukasz
Dlaczego ja mam otrzymać rangę Moderatora?: Czuję, że naprawdę byłbym bardzo dobrym administratorem, ponieważ jestem  aktywny na serwerze, a najlepsze jest to, że jako administrator jestem pomocny. Byłem administratorem angielskiego serwera hns i jestem na serwerze DISCORD z 1250 osobami. Jak pisałem aktywnie, widzę wielu ludzi, którzy zle prowadza  lub  chituja 
Doświadczenie w moderowaniu: tak, mam doświadczenie administracyjne,  Byłem więc administratorem angieslkiego serwera hns, ale nie jestem już nim, ponieważ miałem przerwę od cs przez około 6 miesięcy i wyrzucili mnie, a teraz jestem na serwerze discord
Ile czasu poświęcam forum dziennie: moge od 10 - 13 i pozniej czyli takie 2-5h
Coś o sobie: (Opisz siebie, jakie masz cechy) cześć, jestem Łukasz, ale jestem także master i mam 16 lat. Mieszkam w Polsce i dokładnie pod Warszawą, w małej wiosce obok centrum handlowego w Jankach. Jestem w drugiej klasie liceum w Komorowie. W rzeczywistości jestem koszykarzem i jestem mistrzem Polski w moim roczniku i gram w nią od 6 lat. Gram w cs od 13 roku życia lub około 3 lat. Zacząłem zarabiać na hns pre i nopre około 1,5 roku temu. Osiągnąłem cel mojego dzieciństwa, że znalazłem się w pierwszej setce graczy w Polsce do awp, ale nudziłem się i poszedłem do hns i jestem w pierwszej dziesiątce w powerfps i tak opowiedziałem historię mojego esportu 
Co zrobiłeś dla ArenySkilla: duzo jestem aktywny i lubie grac na ich serwerach
Kontakt: (Konkretne numery komunikatorów przez które można się z Tobą skontaktować) moze byc discord M4st3r#0845 lub mail 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności