chakrapoprostuPOLSKA Opublikowano 1 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2020 Link do steam: https://steamcommunity.com/id/chakra333/ Link do steam oskarżonego: https://steamcommunity.com/id/Nowaczekk/ Nick oskarżonego: agata z fiata Opis sytuacji: Admin nie umie ogarnąć młynu na serwerze, podczas gdy ludzie krzyczą i freekillują on pisze na msay'u życzenia dla chłopców ( dla dziewczyn nie ), grejson nieogarnia ct, mikrofon totalnie zepsuty, freekille lecą jak szalone, a agata dopiero gdy dostał ode mnie i od kacpra zgłoszenia dał ctbana na 90 minut ( chociaż chłop zrobił z 6 fk ) Serwer: Jb Dowody: demko z mapy ba_minecraftcity_snow (czy coś takiego) godzina 13:30 01.06 przez całą mape była patologia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agata_Z_Fiata Opublikowano 1 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2020 Wszystko zostało ogarnietę, grejsonek dostal ctbana, fk nie widziałem bo nie miałem jak. zapraszam na admina i również zapraszam ogarnąć ten młyn, wszystko powoli, bądźmy ludźmi, szanujmy się nawzajem 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drix Opublikowano 1 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2020 1 minutę temu, Agata_Z_Fiata napisał: Wszystko zostało ogarnietę, grejsonek dostal ctbana, fk nie widziałem bo nie miałem jak. zapraszam na admina i również zapraszam ogarnąć ten młyn, wszystko powoli, bądźmy ludźmi, szanujmy się nawzajem Dobrze ale wybrałeś sobie 2 osoby do bana ctbana, gdy tam powinno być więcej podchodzi to pod faworkę, gdy nie widziałeś freekille to powinneneś powiedzieć, źeby zabawa była mogłeś pójsc pod !ukryj zeby ogarnac ta patologie która tam się działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agata_Z_Fiata Opublikowano 1 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2020 Żadnej faworyzacji nie było, nie ma szans żebym kogoś faworyzował! a co do życzeń, miły gest chyba co ? Tu jest tak dobre community że prujesz sie o to ? Godzinę temu, chakra napisał: życzenia dla chłopców ( dla dziewczyn nie ) trochę dziecinne zachowanie. to nie wnosi nic do skargi, tak jak wspominałem za mikro i nieogarnianie dostał ctbana ! 1 1 łączę 2 posty w 1 Przez NiceOne, 1 Czerwca 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BeeMay Opublikowano 4 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2020 Nie było tutaj faworki @ Agata_Z_Fiatapróbował ogarnąć sytuację, jedyne do czego się przyczepie to do znajomości regulaminu: 12. Od czasu ostatniej zabawy musi upłynąć przynajmniej 3 rundy, aby móc dać kolejną zabawę. Rainbow- CTBAN 120min TUMON - 30min Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BeeMay Opublikowano 4 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2020 Skarga została przyjęta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi