pompa Opublikowano 8 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2019 Nick:pompa Nick admina: k0Z4K Długość bana: na zawsze Data i godzina: 07.02.2019 - 17:03:28 Powód bana: wallhack Mapa: (de_dust) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Pawel Opublikowano 8 Lutego 2019 Właściciel Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2019 Admin banujący ma 24h na rozpisanie demka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubert Opublikowano 8 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2019 (edytowane) Oglądałem cie przez 4 rundy jak wytłumaczysz celownanie przez ściany? Celowales przez ściany wiec dostałeś bana. A jak zobaczyłeś ze jestem w spec to nagle uciekles. Jutro rozpisze demo bo dziś juz nie mam dostępu do laptopa Edytowane 8 Lutego 2019 przez K0Z4K Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pompa Opublikowano 8 Lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2019 Cały czas jak chodz to patrzę na ściany, to nie znaczy że mam wh A wyszedłem ponieważ wystarszyłem się że powiesz że mam aima bo zabiłem cie 3 raz w głowę jak byłeś obok mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubert Opublikowano 8 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2019 (edytowane) Jakbyś był czysty to byś nie uciekł Edytowane 8 Lutego 2019 przez K0Z4K Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pompa Opublikowano 9 Lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2019 ja jestem czysty na demku nic nie będzie widać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubert Opublikowano 9 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2019 Obejrzałem demko i gracz rzeczywiście jest czysty. Co do ciebie pompa będę miał na ciebie oko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pompa Opublikowano 10 Lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2019 a nie mówiłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
✪ rudyBiceps ツ Opublikowano 10 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2019 Sprawa została wyjaśniona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi