Skocz do zawartości

[Przyjęta]Kontynuacja patologi

Udostępnij

Studziak

Rekomendowane odpowiedzi

Nick: prawnik studziak
Nick oskarżonych: Weariful i yohny
Opis sytuacji: wyzywają Kubusia jak i go przedrzeźniają. Wyzywają innych i nadużywają mikrofonu. Mówią do Kubusia, że ma wyjąć pałę z buzi itp. Serwer schodzi na psy
Dowody: demko mapa: jb_new_chernobyl godzina: ok. 16:50

• Haha! 1

3 minuty temu, ★MʀoKu™ | cs.money napisał:

mnie nie było nie było przy tym ale potem jak wszedłem na serwer naduzywałes mirkofonu i studziak tez moim zdaniem we 2 powinniscie dostac muta, a demko wszystko wyjasni :)

Dyskutowałem z nim na ten temat że on oskarża mnie o kłamstwo i że to ja jestem toksyczny

3 minuty temu, Weariful napisał:

Nie wspomniałeś o tym, że ty też mówiłeś, że ja jestem toksyczny itp.

A tak czasami nie jest? Startujesz do każdego. Po napisaniu pierwszej skargi na ciebie pytałeś się o mój adres itp. potem mówiłeś, że przyjedziesz ze swoimi sebixami i mi napierdolicie. śmieszny jesteś

17 minut temu, Studziak napisał:

A tak czasami nie jest? Startujesz do każdego. Po napisaniu pierwszej skargi na ciebie pytałeś się o mój adres itp. potem mówiłeś, że przyjedziesz ze swoimi sebixami i mi napierdolicie. śmieszny jesteś

Nic nie mówiłem, że ci "napierdolimy". I to ty zaczynasz mówiąc "lubię udupiać ludzi", a poza tym nie mówiłem nic o sebixach, tylko o łysym i rudym. A o adres prosiłem Cię na fb bo wiem, że mieszkamy dosyć niedaleko od siebie i chciałem to z Tobą obgadać w realu, ponieważ nudzi mi się. Podkreślam pisałem to (na fb).

Edytowane przez Weariful

2 godziny temu, Weariful napisał:

Nic nie mówiłem, że ci "napierdolimy". I to ty zaczynasz mówiąc "lubię udupiać ludzi", a poza tym nie mówiłem nic o sebixach, tylko o łysym i rudym. A o adres prosiłem Cię na fb bo wiem, że mieszkamy dosyć niedaleko od siebie i chciałem to z Tobą obgadać w realu, ponieważ nudzi mi się. Podkreślam pisałem to (na fb).

image.thumb.png.0a26eb66987e84ee9fdc19a8da890a41.png

Widze właśnie jak pisałeś (przepraszam za udostępnianie scrennów z fb ale ta osoba mnie irytuje)

Weariful - mute 240 min nadmierne nadużywanie mikrofonu

yohny - totalnie przesadziłeś dostajesz muta na 2880 min za nadmierne nadużywanie mikrofonu, nadmierną obrazę itp. Jak zobaczę cię jak kogoś obrażasz to dostaniesz na więcej.

studziak - mute 60 min za obrazę 

Kubuś <3 - mute 60 minz za obrazę 

• WOW MEGA! 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności