Studziak Opublikowano 8 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2019 Nick: prawnik studziak Nick oskarżonych: Weariful i yohny Opis sytuacji: wyzywają Kubusia jak i go przedrzeźniają. Wyzywają innych i nadużywają mikrofonu. Mówią do Kubusia, że ma wyjąć pałę z buzi itp. Serwer schodzi na psy Dowody: demko mapa: jb_new_chernobyl godzina: ok. 16:50 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wwawdwdadwdadww Opublikowano 8 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2019 Ale powiedz mi po co kłamiesz? Ja go nie wyzywałem, tylko się śmiałem, oraz nie nadużywałem mikrofonu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AppleJack Opublikowano 8 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2019 Co z tego że Kubus ma taki głos? To nie powód żeby go wzywać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MroKu Opublikowano 8 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2019 (edytowane) mnie nie było przy tym ale potem jak wszedłem na serwer naduzywałes mirkofonu tak jak i studziak tez moim zdaniem we 2 powinniscie dostac muta, a demko wszystko wyjasni Edytowane 8 Lutego 2019 przez ★MʀoKu™ | cs.money Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Studziak Opublikowano 8 Lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2019 3 minuty temu, ★MʀoKu™ | cs.money napisał: mnie nie było nie było przy tym ale potem jak wszedłem na serwer naduzywałes mirkofonu i studziak tez moim zdaniem we 2 powinniscie dostac muta, a demko wszystko wyjasni Dyskutowałem z nim na ten temat że on oskarża mnie o kłamstwo i że to ja jestem toksyczny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wwawdwdadwdadww Opublikowano 8 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2019 4 minuty temu, AppleJack napisał: Co z tego że Kubus ma taki głos? To nie powód żeby go wzywać... Ja go nie wyzywałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wwawdwdadwdadww Opublikowano 8 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2019 Teraz, Studziak napisał: Dyskutowałem z nim na ten temat że on oskarża mnie o kłamstwo i że to ja jestem toksyczny Nie wspomniałeś o tym, że ty też mówiłeś, że ja jestem toksyczny itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Studziak Opublikowano 8 Lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2019 3 minuty temu, Weariful napisał: Nie wspomniałeś o tym, że ty też mówiłeś, że ja jestem toksyczny itp. A tak czasami nie jest? Startujesz do każdego. Po napisaniu pierwszej skargi na ciebie pytałeś się o mój adres itp. potem mówiłeś, że przyjedziesz ze swoimi sebixami i mi napierdolicie. śmieszny jesteś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wwawdwdadwdadww Opublikowano 8 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2019 (edytowane) 17 minut temu, Studziak napisał: A tak czasami nie jest? Startujesz do każdego. Po napisaniu pierwszej skargi na ciebie pytałeś się o mój adres itp. potem mówiłeś, że przyjedziesz ze swoimi sebixami i mi napierdolicie. śmieszny jesteś Nic nie mówiłem, że ci "napierdolimy". I to ty zaczynasz mówiąc "lubię udupiać ludzi", a poza tym nie mówiłem nic o sebixach, tylko o łysym i rudym. A o adres prosiłem Cię na fb bo wiem, że mieszkamy dosyć niedaleko od siebie i chciałem to z Tobą obgadać w realu, ponieważ nudzi mi się. Podkreślam pisałem to (na fb). Edytowane 8 Lutego 2019 przez Weariful Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Studziak Opublikowano 8 Lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2019 2 godziny temu, Weariful napisał: Nic nie mówiłem, że ci "napierdolimy". I to ty zaczynasz mówiąc "lubię udupiać ludzi", a poza tym nie mówiłem nic o sebixach, tylko o łysym i rudym. A o adres prosiłem Cię na fb bo wiem, że mieszkamy dosyć niedaleko od siebie i chciałem to z Tobą obgadać w realu, ponieważ nudzi mi się. Podkreślam pisałem to (na fb). Widze właśnie jak pisałeś (przepraszam za udostępnianie scrennów z fb ale ta osoba mnie irytuje) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wwawdwdadwdadww Opublikowano 8 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2019 18 minut temu, Studziak napisał: Widze właśnie jak pisałeś (przepraszam za udostępnianie scrennów z fb ale ta osoba mnie irytuje) Gdzie widzisz jak pisze przepraszam? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MroKu Opublikowano 8 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2019 to jest wasza sprawa akurat np.screeny nie dotyczą serwery to jest wasza sprawa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Studziak Opublikowano 8 Lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2019 48 minut temu, Weariful napisał: Gdzie widzisz jak pisze przepraszam? jeśli by cytował twoje słowa pisał bym " " a tak napisałem () jako wiadomość do adminów. Dla mnie temat skończony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Pawel Opublikowano 8 Lutego 2019 Właściciel Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2019 Jeszcze jeden post i będą leciały warny, czekajcie spokojnie na werdykt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrWhite Opublikowano 8 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2019 Weariful - mute 240 min nadmierne nadużywanie mikrofonu yohny - totalnie przesadziłeś dostajesz muta na 2880 min za nadmierne nadużywanie mikrofonu, nadmierną obrazę itp. Jak zobaczę cię jak kogoś obrażasz to dostaniesz na więcej. studziak - mute 60 min za obrazę Kubuś - mute 60 minz za obrazę 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tosiek Opublikowano 8 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2019 Skarga została przyjęta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi