WeedY Opublikowano 29 Maja 2020 Udost臋pnij Opublikowano 29 Maja 2020 Nick:聽饾檼饾櫄饾櫄饾櫃饾檾 Wiek: 15 Dlaczego ja mam otrzyma膰 admina?:聽 w 90% przypadk贸w gdy wchodz臋 na serwer spotykam dzieci m贸wi膮ce bez mutacji, toxic'贸w i osoby prowokuj膮ce na kt贸rych upomnienie zwyk艂ego gracza nie dzia艂a. W godzinach w kt贸rych gram w cs'a nie widz臋 praktycznie 偶adnego聽admina na serwerze. Wydaje mi si臋 偶e jak na m贸j wiek jestem dosy膰 ogarni臋ty 聽 Do艣wiadczenie w adminowaniu:聽By艂em adminem na serwerze surf innej sieci (oko艂o 3 miesi膮ce) Jak d艂ugo gram w CS:GO?: W csgo gram od 2 lat z tylko jedn膮 d艂u偶sz膮聽przerw膮 W kt贸rych godzinach najcz臋艣ciej gram na serwerze?: 10-13 17-22 Link GT:聽https://www.gametracker.com/player/饾檼饾櫄饾櫄饾櫃饾檾/185.40.196.238:30025/ Znajomo艣膰 SM:聽3/10 Link do profilu Steam:聽https://steamcommunity.com/id/WeedYOfficial/ Mikrofon: Posiadam 聽 Mutacja g艂osu:聽Sam nie wiem czy ju偶 przeszed艂em mutacje czy nadal j膮 przechodz臋. moi znajomi m贸wi膮 偶e mam doros艂y g艂os Czy przeczyta艂em聽regulamin Admina?: TAK 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach Wi臋cej opcji udost臋pniania...
Dakar Opublikowano 29 Maja 2020 Udost臋pnij Opublikowano 29 Maja 2020 tak gt+ wiek- Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach Wi臋cej opcji udost臋pniania...
frosztj Opublikowano 29 Maja 2020 Udost臋pnij Opublikowano 29 Maja 2020 Na tak -wiek -sm +ma艂o admin贸w聽 +gt -puste konto forum聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach Wi臋cej opcji udost臋pniania...
Brizo Opublikowano 29 Maja 2020 Udost臋pnij Opublikowano 29 Maja 2020 Na tak +wiek +aktywno艣膰 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach Wi臋cej opcji udost臋pniania...
Kelly Opublikowano 29 Maja 2020 Udost臋pnij Opublikowano 29 Maja 2020 Na Tak +wiek +sm Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach Wi臋cej opcji udost臋pniania...
Mroxer Opublikowano 30 Maja 2020 Udost臋pnij Opublikowano 30 Maja 2020 Napisz do Major Admina* lub Opiekuna Serwera* prywatn膮 wiadomo艣膰 na forum, podaj膮c odpowiednie informacje(link do podania, link do profilu Steam). Dodaj sw贸j SID do profilu na forum i zapro艣 naszego bota do znajomych na Steam:聽 steamcommunity.com/id/arenaskilla_bot 聽 *Je偶eli na serwerze nie ma Major Admina, ani Opiekuna Serwera, to zwr贸膰 si臋聽do xBonio. Aplikant zosta艂 przyj臋ty na stanowisko. Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach Wi臋cej opcji udost臋pniania...
Rekomendowane odpowiedzi