wiktor2116gengJD Opublikowano 29 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2020 Na tak +wiek +sm +pomocny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wichura Opublikowano 30 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2020 Jestem na tak +ogar +wiek +pozytywny wariat +nie drze mordy tylko sensownie stara się tłumaczyć innym co robią źle +dogaduje się z graczami Przyda się więcej adminów na JB 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek101 Opublikowano 30 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2020 Jestem na nie. Byłem skłonny dać tak ,ale to co reprezentujesz sobą ten totalny nieogar , cały czas branie wardena i twierdzenie że jesteś najlepszym prowadzącym to nie to . 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_antek Opublikowano 30 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2020 +aktywność ostatnio +zachowanie poprawił ostatnio Ogl to ogarnia Nie jest toixc Na tak 🤩 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nastkaa Opublikowano 30 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2020 Na tak +wiek +Aktywnosc +pomocny -prowokujesz czasami ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mondej Opublikowano 31 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2020 Na nie -nie widzę cię w "pracy" admina 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcuch Opublikowano 31 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2020 Na tak +wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaYzer Opublikowano 1 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2020 Na tak +Ogarnia +Zachowanie +Głos + Aktywność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BeeMay Opublikowano 2 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2020 Niestety Twoje podanie zostało odrzucone. Możesz spróbować ponownie za 7 dni. Aplikacja została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi