Skocz do zawartości

[Odrzucona]Skargunia na admina

Udostępnij

pawelu

Rekomendowane odpowiedzi

Link do profilu steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561198883921323/

Link do profilu oskarżonego: https://steamcommunity.com/id/asko3124/
Nick oskarżonego: @ Asko
Opis sytuacji: Asko wbił na serwer i zaczołem go pytać kiedy dziś prawie dostałem muta gdzie takiej sytuacji nie było po czym on napisał na czacie nie wiem potem napisał @Piotrek2005dlaczego dał mu muta na 2h on również napisał nie wiem po czym zaczeliśmy mu mówić prawde i nic nie pisałna chacie po czym wyszedł z serwera.
Dowody: gracze na serwerze oraz osoba która z nim również gadała @ReXonoraz demko
godzina oraz mapa: Whitecat około 21:40

• Smutne. 1

potwierdzam sytuacje. Raczej admin nie powinien nie umieć uzasadnić osobie dlaczego dostał muta, a w momencie kiedy mówiliśmy prawde siedział cicho bo nie potrafił się wytłumaczyć :) z mojej strony to wszystko a do aska mam jedno zdanie Kiedyś byłeś lepszy a teraz jakoś tak chu*nia troche.

§5.2. Jeżeli dowodem jest demo z GOTV/HLTV, należy podać przybliżony czas gry oskarżonego. Rozumie się przez to rundy zdarzenia lub przedział czasowy. - "Whitecat ok. 21:40", to nie jest odpowiednio przedstawiony czas oraz nie wiadomo skąd ta mapa, jb_whitecat, deathrun_whitecat, de_whitecat, cs_whitecat?

§8. Skargi bez jakichkolwiek dowodów zostają zamykane, a autorzy otrzymają Ostrzeżenie. - gracze z serwera to nie dowód 

§2.2. Jeżeli skarga nie jest prawidłowo napisana, zostaje odrzucona. - gdzie jest serwer na którym dzieje się sytuacja? Nie pełny wzór

Skarga została odrzucona.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności