giraffe Opublikowano 26 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2020 Witam, czy jest jakas nagroda za top1 serwera i chyba pobicie rekordu serwera w pkt ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZieLa Opublikowano 26 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2020 (edytowane) Miesiąc temu były nagrody, bodajże za top 5 -skin i vip Nie ma nic za pobicie rekordu, aktualnie masz coś około 2070 pkt, mi udało się osiągnąć ponad 2100. @edit Doczytałem i powiem, że pod koniec miesiąca jest reset rankingu i po tym będzie konkurs, kto wbije najwięcej punktów (top 5) dostanie nagrody Edytowane 26 Maja 2020 przez ZieLa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
giraffe Opublikowano 26 Maja 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2020 10 minut temu, ZieLa napisał: Miesiąc temu były nagrody, bodajże za top 5 -skin i vip Nie ma nic za pobicie rekordu, aktualnie masz coś około 2070 pkt, mi udało się osiągnąć ponad 2100. mam 2110 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 27 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2020 @giraffe na razie nie ma żadnego konkursu. przeglądaj sobie co jakiś czas sprawy serwera, aby być na bieżąco z wydarzeniami Cytat Mroxer, 11 maja:Od teraz reset rankingu na serwerze Arena 1vs1 będzie przeprowadzany pierwszego dnia każdego miesiąca. Wraz z każdym resetem będzie pojawiał się konkurs TOP, polegający na zdobywaniu rankingu na serwerze. Sprawa została wyjaśniona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi