mondej Opublikowano 25 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2020 Link do steam: http://steamcommunity.com/id/mondejekBD/ https://steamcommunity.com/id/Drixtokot/ Link do steam oskarżonego: https://steamcommunity.com/id/Drixtokot/ Nick oskarżonego: Przyszły admin Drix nadużywa odwala maniane itp. Jak na przyszłego admina w tym zachowaniu jest dużo do życzenia Serwer: JailBreak CS:GO Dowody: Demko godzina około 20 40 Data 25.05.2020 Mapa jb_facebook 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drix Opublikowano 25 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2020 (edytowane) Nie wiem strzeliłem raz do ciebie, i ty się mówisz że przeszkadzam + odwalam manianę strzelając raz do ciebie? Zachowanie przez to że strzeliłem do ciebie? Piszesz skarge o drobiazgi Jeżeli faktycznie ci przeszkodziłem przepraszam. Wtedy i tak cie nikt nie zabił i chyba nawet wygrałeś tą zabawę Edytowane 25 Maja 2020 przez Drix Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mondej Opublikowano 25 Maja 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2020 (edytowane) Na prośbę skanera Rundy od 2 do końca mapy Drix się wygłupiał ciągle nadużywał mikrofonu Powiedziałbym że się tak jakby "za bardzo poczół" czyli inaczej czuł się bez konsekwencji jak by był w zoo darł się gadał bez sensu Dokładnego czasu nie pamiętam jak będzie trzeba to w nocy demko spróbuję rozpisać Edytowane 25 Maja 2020 przez mondej Niestety dokładnego czasu nie pamiętam ani przybliżonwgo 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drix Opublikowano 25 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2020 darłem się a to ciekawe, mówiłem bo miałem wardena, jak nadużywałem to ktoś mógł mnie uciszyć prawda? Dla mnie powiedzenie ciągłego zdania nie jest zachowaniem ZOO tyle mam do powiedzenia w tej mimo ''skardze'' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IGonnaHitYa Opublikowano 26 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2020 Drix od początku mapy mówił dużo , to prawda lecz według mnie nie na tyle , żeby uznać to za nadużywanie. 4:30 Drix zamiast pilnować więźniów woli pobawić się na mapie , tzn. skacze z wieży do wody przez co ginie 27:22 Drix wchodzi do celi i strzela w mondeja, warto podkreślić , że mondej akurat wtedy skacze i Drix mógł po prostu przypadkiem w niego strzelić, nie wygląda to na zamierzone działanie Szczerze to jego zachowanie nie jest karygodne i gdyby był na serwerze admin to ostrzeżenie jest jedynym słusznym wyjściem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frosztj Opublikowano 30 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2020 @Drix Mute 60 nadużywanie, nadużywałeś momentami Drix ctban 30min zabawy na mapie Wszystko do nadania @ ModeratorModerator przyjęte Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiKe Opublikowano 30 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2020 Skarga została przyjęta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi