mondej Opublikowano 25 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2020 (edytowane) Link do steam: http://steamcommunity.com/id/mondejekBD/ Link do steam oskarżonego: https://steamcommunity.com/id/MroKuEz/ Nick oskarżonego: MroKu' Opis sytuacji: admin prowokuje mówiąc pisz skargę nie potrafi ogarnąć młynu przyznaje się że nie czytał regulaminu i jeszcze prowokował gracza Igor mówiąc inne rzeczy Serwer: JailBreak CS:GO Dowody: Demko godzina około 17:27 data 25.05.2020 Edytowane 25 Maja 2020 przez mondej 1 5 3 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karat Opublikowano 25 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2020 (edytowane) Nie poczułem się urażony, i nie wiem o jaką prowokacje chodzi, rozmawialiśmy sobie i żartowaliśmy... Jeśli poczuł bym się urażony, lub prowokowany ze strony admina to bym napisał skargę. Edytowane 25 Maja 2020 przez IGOR8YO 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MroKu Opublikowano 25 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2020 (edytowane) nie rozumiem o jaką sytuacje chodzi, nie byłem pewny czy na zabawie no scope mozna miec sojusz, ale gracze wyprowadzili mnie z błędu, co do prowokacji, sam ''poszkodowany'' mówi ze nie wie o czym mówisz wiec nie rozumiem czemu piszesz skarge za kogos, z tym pisz skarge major mówił mi zebym tego nie robił, czego nie czynie, tez nie wiem o czym mówisz, co do młynu ludzie dostali muty i był spokój imo, to tyle odemnie. Edytowane 25 Maja 2020 przez MroKu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frosztj Opublikowano 28 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2020 (edytowane) Rozpiska mapy jb Lego 01:35-01:40 alior i 12dawid12 nadużywają mikrofonu, mroku ich ucisza 06:35 arczi mówi "ekhm ekhm arga Gdynia ku*rwa świnia" za co mroku go upomina 10:00-10:20 mondej nadużywa mikrofonu niepotrzebnie się wydzierając, utrudnia tym prowadzenie(mondej masz admin chat od tego...) 11:30 admin mroku przyznaje się że nie patrzył na czat adminów 14:30 mroku mówi że idzie "zw" 14:40 arczi pyta się jozka "czy robią gnój bo mroka nie ma" 16:40 mroku wraca z "zw" 17:39 mroku "no to napisz skargę" była to odpowiedź na fałszywe zażalenia graczy o tym że niby gracze robili syf. 19:10 mroku przyznaje się że nie zna nowego regulaminu 20:00 gdy gracze przeszkadzają mrokowi w wypowiedzi ten ich poprawnie upomina 20:09 arczi "bonio to przepity alkoholik" 21:40 mroku ponownie na spokojnie uspokoja graczy i ogarnia hałas na serwerze 26:24 mroku po raz kolejny ogarnia serwer 27:50 arczi "fajna zabawa jak wy macie komputery z drewna kurwa" 28:58 wdsaxa nadużywa mikrofonu Przez drugą połowę mapy mroku i Igor od czasu do czasu się po przyjacielsku zaczepiali To na tyle z tej mapy @mondejnastępnym razem podawaj nazwę mapy Arczi Mute 60 min kultura Wdsaxa Mute 60min nadużywanie Mondej Mute 30min nadużywanie @ BeeMay Edytowane 28 Maja 2020 przez frosztj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BeeMay Opublikowano 5 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2020 @ MroKuProszę o zapoznanie się z nowym regulaminem. Nie mam innych pretensji do Admina. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BeeMay Opublikowano 5 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2020 Skarga została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi