Toadie Opublikowano 16 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2020 (edytowane) Link do steam: (Twój steam na jakim grasz na serwerze) https://steamcommunity.com/id/jestem_debilem/ Link do steam oskarżonego: (Link do steam, na którą składasz skargę) nie chce mi się dawać 15 linków Nick oskarżonego: (Nick osoby, na którą składasz skargę) admini HNS Opis sytuacji: (Co takiego zrobiła osoba oskarżona, że zasługuje na bana) No to tak była sobie taka skarga w której wyszło że mam dostać bana na 30min lecz sie tak nie stało nie wiadomo czemu chociaż aktywnie grałem na serwerze Serwer: (Na jakim serwerze wydarzyło się przewinienie) HNS Dowody: (Screeny, demo, poproszenie O@ o logi serwera, GOTV) no dowód to sb i skarga także no Edytowane 16 Maja 2020 przez PUdziaNocnik 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DOMINO Opublikowano 17 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2020 Zwykłe przeoczenie, na "proźbę" ?NOOB-a zrobię oddzielny czat grupowy (dla adminów hns), w którym zawarte będą tylko "kary" które nie zostały jeszcze nadane. Ps widzimy się na serwerze możliwe że dziś te przeoczenie zostanie naprawione Sprawa została wyjaśniona. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi