Skocz do zawartości

[Odrzucona]Skarga na admina

Udostępnij

Gniewko

Rekomendowane odpowiedzi

Link do steam: https://steamcommunity.com/id/gniewkokocur12/ Link do steam oskarżonego: https://steamcommunity.com/id/IGonnaHitYa/ Nick oskarżonego: IGonnaHitYa http://Arenaskilla.pl Opis sytuacji: napisał pan admin do mnie na priv ,,ej koro'' zapytałem sie o co chodzi itd zadałem podjarze 2 pytania o to dlaczego mnie prowokuje to nie umiał wytłumaczyc +dodam do tego ze siedział z kolegami na ts co na mnie skargi pisali po tych pytaniach dostałem muta na 60minut za prowokacje dodam do tego że pisałem już wielokrotnie skargi o prowokowanie mnie myślę że celowo to zrobił.  Serwer: Dv1 Dowody: Screeny, demo załaczam na dole. mapa niewiem godzina około 00:45

USER_SCOPED_TEMP_DATA_orca-image-474739154.jpeg

• Smutne. 1
gdzie to demo?

Przez PiKe,

Dowiedziałem się , że miałeś kiedyś taki nick to do ciebie napisałem, chciałem się dowiedzieć czy to prawda. Po tym poprosiłeś mnie ,żebym powtórzył to na chat'cie głosowym w grze, więc powtórzyłem. To nie jest żadna prowokacja i mówiłem ci, że podobno miałeś kiedyś taki nick.

Mute za prowokacje jest słuszny, w czasie gdy przeciągałeś swój wywód o tym nicku dowiedziałem się o twojej historii i uznałem ,że powinieneś sam dostać mute'a za prowokowanie ;/ 

To rownie dobrze jak sie dowiedziales takich glupot mogłeś zostawić to dla siebie A nie mnie tym prowokować koledzy napewno ci powiedzieli że mnie to prowokuje cały czas próbowałem nawiązać do tego co napisałeś mi na priv mute był nie słuszny bo to ty 1 zacząłeś mnie prowokować A nie ja Ciebie, ja tylko chciałem sprostować sytuację żebyś tak do mnie nie mówił/pisał zostawiam to dla Pana @ Tamer

1 minutę temu, IGonnaHitYa napisał:

Tych "głupot" dowiedziałem się po fakcie, nie wiedziałem, że pytając o twój domniemany stary nick będę cię tym prowokować. Jeżeli poczułeś się w jakikolwiek sposób urażony to przepraszam, ale ja tylko chciałem się dowiedzieć czy miałeś taki nick 

Wiedziales bardzo dobrze pisząc do mnie jak ty to napisałeś ,,jestem pewien dobrze pisze" sugerując się tym to zdawałes sobie sprawę co I do kogo piszesz A twoje przeprosiny? Wydaje mi się że są tylko aby uniknąć ostrzeżenia albo dengu.

"jestem pewien dobrze pisze" nie  było napisane w jednym zdaniu,  " dobrze pisze" miało być w formie zapytania a nie stwierdzenia. A co do przeprosin.. są jak najbardziej szczere, można powiedzieć, że zostałem trochę wystawiony przez "kolegów z ts'a" i nie wiedziałem o co chodzi

6 minut temu, IGonnaHitYa napisał:

"jestem pewien dobrze pisze" nie  było napisane w jednym zdaniu,  " dobrze pisze" miało być w formie zapytania a nie stwierdzenia. A co do przeprosin.. są jak najbardziej szczere, można powiedzieć, że zostałem trochę wystawiony przez "kolegów z ts'a" i nie wiedziałem o co chodzi

Wtedy jakoś nie czułes się jak wystawiony Ale wręcz ucieszony ze masz admina I wiedziales ze ci nic nie odpowiem bo mute poleci nie liczę na przeprosiny tylko na sprawiedliwość za Free mute mi dałeś A może koledzy Cię do tego namówili jeżeli tak bardzo słuchasz innych? Liczę na kare dla Ciebie i żebyś zapamiętał że mnie to prowokuje.

A więc pisałem na ten temat z IGonna i potwierdził że pisał do ciebie "koro" lecz nie zrobił tego prowokacyjnie. Wyjaśnił mi że jak usłyszał od kogoś na ts że "jesteś koro" to skojarzył mu się ten nick z innej sieci. Na demku widać dokładnie że po tym jak powiedziałeś że cię to prowokuje Admin przestaje o tym mówić. Po chwili ciszy ty zaczynasz mówić w stronę IGonna teksty typu "A może to oni chcieli odpocząć od Ciebie?" (rozmowa na temat rezygnacji z rangi Admin JB), po czym znowu wracasz do tematu Koro i zaczynasz się pytać innych czy kiedyś tu grałeś itp. 
Cała sytuacja wyglądała tak jak byś chciał aby tak do Ciebie mówiono.
Zostałeś wyciszony słusznie. 

• Haha! 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności