szefxkacp Opublikowano 7 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2020 (edytowane) Link do steam: https://steamcommunity.com/id/xkacpersky1337/ Link do steam oskarżonego: https://steamcommunity.com/id/Nowaczekk/ Nick oskarżonego: @ Agata_Z_Fiata Opis sytuacji: A więc agata wbił na serwa i był straszny młyn. Wisieneczka cały czas spamił na czacie wiadomościami które nie miały sensu, hobbit również pisał wiadomości ale nie tak dużo jak wisieneczka ale tylko hobbit został ukarany za to według mnie była to faworyzacja. Agata jeszcze na początek był chyba na sm_ukryj i gracze naduzywali mikrofonu ale agata nie miał zamiaru z tym nic zrobić, dopiero jak zgłosiłem gracza za prowokacje udało mu się dać mu gaga na 30minut. Myślę że taka osoba jak agata co szuka atencji w każdy możliwy sposób oraz faworyzuje graczy nie powinna mieć tak wysokiej rangi jaką jest admin JB. Serwer: jb Dowody: demko z mapy jb_buyukisyan_kp_final godzina około 23:30 był wynik 0:0 i agata wbił na serwa (ale polecam obejrzeć od początku bo poleciało tam dużo wyzwisk) oraz logi z tej mapy. Edytowane 7 Maja 2020 przez kacper Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agata_Z_Fiata Opublikowano 7 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2020 Zacznę od tego, że gdy wszedłem na serwer to mnie od początku nie było (wc). Każdy oczekuje od adminów tego że będzie cały czas, To nie jest takie proste żeby siedzieć i uważnie słuchać/czytać wszystkiego, czasami odechciewa się wchodzić bo min. 2-4 osoby piszą wejdź na serwer bo młyn, każdy na każdego. co do skargi do hobbita to upomniałem go za spam, spamił tym co rzekomo ktoś tam coś na kacpra napisał (chyba wisieneczka) napisałem minimum z 2 razy żeby wysłał mi ss a nie wysyłanie skopiowanego czatu które nic nie dowodziły, nie byłoby problemu gdyby mi wysłał te ssy. a on spamił tym non stop na czacie, dostał gaga i trudno. Dużo rzeczy nie widziałem. Wchodzicie na serwer z myślą żeby kogoś sprowokować, napisać skarge. Zluzujcie czasem i pomyślcie po co wchodzicie na serwer. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tamer Opublikowano 9 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2020 Tak jak wyjaśnił @ Agata_Z_Fiatapo wbiciu na serwer nie było go przy komputerze(admin też jest człowiekiem który czasami też musi mieć z/w). Cały ten młyn na który agata miał nie reagować trwał między jego wbiciem a napisaniem na czacie że już jest. Wcześniej nie było żadnej oznaki tego że admin jest obecny. Błąd jaki zrobił admin to że nadał gaga tylko dla Hobbita(słusznego) a nie nadał go osobą które również pisały "skopiowane" wiadomości. Raczej faworyzacji tu nie widzę, prędzej niedopatrzenie. Jak dla mnie wystarczy tylko upomnienie, lecz główna decyzja należy do @ BeeMay. Co do reszty demka: Przez całą mapę Wisieneczka jak i Kłoczek prowokowali Kacpra wytykając mu wadę wymowy (1:53, 2:15, 5:29, 20:35, 21:12). 05/07/2020 - 23:21:55: Chat [GITY] kłoczek: Zabawimy się w szybkie paluszki 05/07/2020 - 23:22:02: Chat [GITY] kłoczek: słowo do napisania to AłenaSkiła Gracz birthd4y i jego wypowiedzi: 05/07/2020 - 23:07:17: Chat [USA] birthd4y: st*ra ci zrzucilem z balkonu 05/07/2020 - 23:07:38: Chat [USA] birthd4y: psie 05/07/2020 - 23:07:57: Chat [USA] birthd4y: wyjdz lepiej z tego ct ciap*ku jeb*ny 05/07/2020 - 23:13:05: Chat [USA] birthd4y: nie bo twoja matka by wygrala 05/07/2020 - 23:15:52: Chat [USA] birthd4y: ale ty ku*wo przyj*bana skosny juz byl 1 wczesniej 05/07/2020 - 23:17:31: Chat [USA] birthd4y: cos sie przerywa psieNiebieską cenzurę sam dodałem. ps. Co do infa dla hobbita podczas zabawy w "szybkie paluszki" nie mam wystarczająco dużo dowodów aby nadać jakiekolwiek kary. Kary dla graczy: Wisieneczka - Prowokacje, wyśmiewanie się z graczy, spam - Mute 300 minut, Gag 180 minut Kłoczek - Prowokacja, wyśmiewanie się z graczy - Mute 300 minut, Gag 180 minut birthd4y - Obraza - Gag 360 minut Wszystko do nadania 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BeeMay Opublikowano 9 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2020 @ Agata_Z_Fiata następnym razem pamiętaj nie można nadawać tylko 1 osobie gaga jeżeli wszyscy łamali regulamin, ponieważ podchodzi to pod faworyzacje. Daje Ci ostrzeżenie i przyłóż się bardziej . Co do Kar to przedłużam: Wisieneczka - Prowokacje, wyśmiewanie się z graczy, spam - Mute 360 minut, Gag 180 minut Kłoczek - Prowokacja, wyśmiewanie się z graczy - Mute 360 minut, Gag 240 minut birthd4y - Obraza - Gag 720 minut 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BeeMay Opublikowano 9 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2020 Skarga została przyjęta. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi