ferN_ Opublikowano 7 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2020 Link do steam: (Twój steam na jakim grasz na serwerze) : https://steamcommunity.com/profiles/76561198318531066/ Link do steam oskarżonego: (Link do steam, na którą składasz skargę) : https://steamcommunity.com/profiles/76561198210502291/ Nick oskarżonego: (Nick osoby, na którą składasz skargę) : BelzOpis sytuacji: (Co takiego zrobiła osoba oskarżona, że zasługuje na bana) : Gdy belz na czacie napisał " do dupy z tą grą " To ja mu kulturalnie i próbując być miłym ( ponieważ nie chce juz tak wyzywac i wgl bo próbuje zmienić moje zachowanie na serwerze ) napisałem że może wyjsc z tej gry jak tak myśli belz wtedy sie oburzył że zaraz mnie wywali z serwera a pozniej napisal ze ja go niby irytuję a tak naprawde chcialem mu tylko pomoc, pozniej belz napisal ze zaraz da mi gaga na tydzien za spamowanie, ja chcac napisac ok juz nie bede nic pisac ( ale tego nie napisalem ) , to belz w tym momencie dal mi tego gaga skoro powiedzial ze zaraz da mi gaga 😜 Serwer: (Na jakim serwerze wydarzyło się przewinienie) : JailbreakDowody: (Screeny, demo, poproszenie O@ o logi serwera, GOTV) : godzina 10:40 mapa jb_obama_v5_beta Link do steam: https://steamcommunity.com/id/ogrniepot/ Link do steam oskarżonego: https://steamcommunity.com/profiles/76561198210502291/ Nick oskarżonego: Belz Opis sytuacji: Napisałem na czacie, że belz jest śmieszny bo nie zareagował przy 2fk. Belz na voicechacie powiedział, że może mi pokazać co jest śmieszne. Po 10-20 sekundach wyszedłem z serwera, kiedy wróciłem dostałem dwa razy dłuższego gaga za rzekomą ucieczkę (8h). Serwer: csgo jailbreakDowody: sytuacja działa się pod koniec mapy "jb_obama_v5_beta" godz 10:50+ 07.05.2020r. 1 3 dodaję drugą sprawę do skargi z tej samej mapy Przez SK4N3R, 7 Maja 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tokyo77 Opublikowano 7 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2020 Należało ci się paja*u mogłeś wcześniej pi*dy nie drzec (Go Warn ) 2 brak kultury/spam (cenzuruje przekleństwa) Przez NiceOne, 7 Maja 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belz Opublikowano 7 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2020 A więc tak Fern pisałem ze nie potrzebuje twojej pomocy, a ty ciągle cos pisałes wiec GAG za spam Montag napisałes ze jestem śmieszny, poczułem sie obrażony, do tego zwiałes stąd dłuższy GAG 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baczek Opublikowano 7 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2020 17 minut temu, Belz napisał: Montag napisałes ze jestem śmieszny, poczułem sie obrażony, do tego zwiałes stąd dłuższy GAG Niczym nie zasygnalizowałeś, że dostane gaga. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciosek Opublikowano 7 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2020 L 05/07/2020 - 10:40:51: Chat [USA] Belz: do dupy z tą grą L 05/07/2020 - 10:41:05: Chat [EkHiS] fern: To mozesz wyjsc z tej gry jak jest do dupy L 05/07/2020 - 10:41:14: Chat [EkHiS] `ferN: nikt nie prosi cie żebyś tu przebywal ;d L 05/07/2020 - 10:41:19: Chat [USA] Belz: zaraz ciebie moge wywalic z serwera [USA] Belz: zaraz dam ci bardzo miłego gaga na tydzien L 05/07/2020 - 10:42:32: Chat [EkHiS] `ferN: i ci pomagam co zrobic jak myslisz ze ta gra jest " do dupy " L 05/07/2020 - 10:42:34: Chat {USA] Belz: za spamowanie Po czym Belz odrazu dał gaga fernowi @ Belzwiem, że niektórym osobom mamy dawać dłuższe kary ale bez przesady, gość napisał 5 wiadomości XD @ BeeMay tutaj Belz nadużył swoich uprawnień admina, zostawiam go Tobie @ferN_ zdjąłem Ci tego gaga. Skargę od montaga rozpisze później albo ja, albo inny UBT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciosek Opublikowano 7 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2020 Skarga od montaga L 05/07/2020 - 10:47:53: Chat [USA] M o n t a g.exe AoG: belz smieszny jestes btw Jak dla mnie gag został nadany słusznie tylko za długi Co do demka: Krzychu nie zrobił ani jednego freekilla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BeeMay Opublikowano 8 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2020 @ BelzTutaj tylko i wyłącznie Twoja wina, rozmawiałem z Tobą na temat Twojego zachowania. Nadal jesteś oschły dla innych + nadajesz gagi/muty za drobne przewinienia, gdzie upomnienie by wystarczyło + są one o za długie . Mam również LOGI z AdminChatu... Niestety Jestem zmuszony Cię zdegradować. 3 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BeeMay Opublikowano 8 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2020 Skarga została przyjęta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi