☞χкzχ☜ Opublikowano 5 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2019 (edytowane) Chłop znaczy chłopiec według nie powinien posiadać admina ze względu na to że się wywyższa że on tu i tam SR ma i w ogóle on ma 14/15 lat nie ma mutacji wiec czemu on się odzywa i tak poza tym nie podoba mi się jego zachowanie Edytowane 5 Lutego 2019 przez xKZx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joski Opublikowano 5 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2019 Jak nie mam mutacji jak mam? Kiedy ja się wywyższałem? Jak ktoś prosił, żeby mu pokazali mapę no to powiedziałem, że mam sr'ke i może przyjść spec i mu pokaże. W czym Ci się nie podoba moje zachowanie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
illusion666 Opublikowano 5 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2019 11. Admin ma obowiązek upomnieć gracza przez mikrofon nawet gdy nie posiada mutacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
easyy Opublikowano 5 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2019 Zastosuj się do wzoru: Nick:(Na jakim grasz na serwerze) Nick oskarżonego:(Osoby, na którą składasz skargę) Opis sytuacji:(Co takiego zrobiła osoba oskarżona, że zasługuje na bana) Dowody:(Screeny, demo, poproszenie H@ o logi serwera, HLTV lub minimum 3 innych Graczy) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kostek* Opublikowano 5 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2019 Zastosuj się do wzoru w dziale skargi. -KOSZ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
illusion666 Opublikowano 5 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2019 Temat został przeniesiony do kosza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi