MroKu Opublikowano 5 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2020 (edytowane) Nick: MroKu Nick oskarzonego: Kygo / igonnahitya Sytuacja: Nie wiem, dostałem muta z powodem ''jd''. Fajnie sie admin bawi, no chyba ze teraz mówienie jd jest zabronione. Chciałem tylko powiedziec ze była juz taka sytuacja jakis czas temu, ze admin dał komus gaga za napisanie jd i dostał dengu, o ile sie nie myle był to diablo. Mapa: jb_castleguarddev_v5 czas: 15:08 Edytowane 5 Maja 2020 przez MroKu 1 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BeeMay Opublikowano 7 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2020 Takie skróty mogą być prowokacyjne, jak i obraźliwe. Według was takie skróty mogą oznaczać wszystko, dla nie których "Jest Dobrze" czy takie rzeczy. Ludzie skoro widzicie, że administracja za takie rzeczy gaguje/mutuje to chyba coś z tym jest prawda? Pytanie w Twoją stronę @MroKupo co piszesz "jd" na chacie? Chcesz być śmieszny ? Bo nie rozumiem totalnie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BeeMay Opublikowano 7 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2020 Skarga została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi