DOMINO Opublikowano 5 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2019 Chciałbym złożyć rezygnację z admina na tym serwerze Powody: -sytuacja na serwerze podczas mojej "nieobecności" na nim -tymczasowy brak czasu (sesje) -nie chcę aby serwer tracił przez kłótnie pomiędzy mną a jednym z graczy -wielce prawdopodobne że na moje miejsce jest już gotowy inny spoko gracz (Michu6921), który lepiej ode mnie będzie zajmował się tym serwerem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZEus Opublikowano 5 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2019 Bardzo szczera rezygnacja, a może jeszcze przemyślisz? " -nie chcę aby serwer tracił przez kłótnie pomiędzy mną a jednym z graczy " - kłótnie? Jakbyś go zbanował na kilka godzin to by sobie na za dużo nie pozwalał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven Opublikowano 5 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2019 Złóż rezygnację tutaj według wzoru podanego w regulaminie: https://forum.arenaskilla.pl/forum/22-nieobecnościrezygnacje/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven Opublikowano 5 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2019 Temat został przeniesiony do kosza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi