MroKu Opublikowano 3 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2020 (edytowane) Nick: MroKu Nick oskarżonego: Kygo / igonnahitya Link steam oskarżonego: https://steamcommunity.com/id/IGonnaHitYa/ Sytuacja: Jest to juz z 4 skarga na tego admina, a wiec kygo wchodzi na serwer, pierwsze daje mi gaga na 30 minut za to ze napisałem cytuje ''jezu, ale szajs''. Następnie daje mi muta na 240 za ''skarga'', prosiłem o to juz paru adminów np. agata z fiata czy @ BeeMay lecz oni odmówili i powiedzieli ze tego nie zrobią, z 3 razy napisałem na admin czacie z tego powodu, a kygo odpowiedział mi ze ''ciesz sie ze teraz ci dałem to ci szybciej minie. Gdy poszedłem złozyc skarge dostałem informacje ze mi go nagle pewnie jak zwykle ''po przemysleniu'' mi go zdjął, nie wiem jest to juz z 3 czy 4 skarga na tego admina (o ile sie nie myle 2 zostały przyjęte) chce zeby zostały wyciągniete jakies konsekwence z jego zachowania. Mapa: JB_facebook godzina i data: około godziny 16, 3.05.2020 Edytowane 3 Maja 2020 przez MroKu 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IGonnaHitYa Opublikowano 3 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2020 mroku dostałeś gaga za bind gdzie ja pisze "!ban ori 0 kurwo" cos takiego Mute'a ci zdjąłem bo pomyliłem skargi, myślałem ,że ta którą rozpisałem została przyjęta, jednak to była inna ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BeeMay Opublikowano 3 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2020 Mute nadany przez @ IGonnaHitYazostał nadany przez pomyłkę, po 5 min został zdjęty, ponieważ pomylił on skargi. Po 5 min został Ci zdjęty. Następnie pod skargą (już tą właściwą) wypowiedział się UBT (Ciosek) po czym skarga została przyjęta i dostałeś należnego muta. Gag nadany przez Kygo poprawny. 6 godzin temu, MroKu napisał: prosiłem o to juz paru adminów np. agata z fiata czy @ BeeMay lecz oni odmówili i powiedzieli ze tego nie zrobią To jest prawda, skarga nie została przyjęta, dlatego Ci tego nie nadałem. Po wypowiedzi Cioska skarga została przyjęta po czym dostałeś karę. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BeeMay Opublikowano 3 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2020 Skarga została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi