Skocz do zawartości

[Odrzucona]Skarga

Udostępnij

Bula408

Rekomendowane odpowiedzi

Link do steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561198242266756/

Link do steam oskarżonego: https://steamcommunity.com/id/VerifiedPremiumAccount

Nick oskarżonego: ʰᵒᵇᵇᶤᵗxyz
Opis sytuacji: Od kiedy wszedłem na server prowokował mnie tylko dla tego ze poprosilem go o wyjscie z ct poniewaz mam mutacje, na jednaj z map cytuje "ej jakis admin? a nie ma, to jebac neo" i tak caly czas, nie jest to pierwszy raz i jego zachowanie jest żenujące, a to co zrobil na sam koniec to juz wgl XD poniewaz zaczał wyzywac Nastke tylko dlatego ze on ją zabil cytuje "jebac cie" "leżeć psie" według mnie kazdemu nalezy sie szacunek ale kobietom tym bardziej. 
Serwer: JB
Dowody: demo z całego dnia 01.05 od 19:30-23 a poza tym jest wiele osob ktore potwierdzi to co opisałem wyzej 

Przez niego dostałem bana na tydzień (pluje na niego) 

ale potwierdzam hobbit jest nie grzeczny i chciał bym go ukarać ma zakaz tygodniowy na komputer co wy na to <3

• Smutne. 1
  • Haha! 2
8. Zakaz wypowiadania się w skargach na forum, jeśli nie ma się nic ważnego do przekazania w sprawie - rozumie się przez to zakaz potwierdzania skarg przez osoby trzecie, lub pisania czegoś, co jest zapisane na demku 8.1. Osoba trzecia może wypowiadać się w skardze, jeżeli ma dowody inne, niż te wskazane przez powoda

Przez SK4N3R,

42 minuty temu, Vant408 napisał:

Dowody: demo z całego dnia 01.05 od 19:30-23 a poza tym jest wiele osob ktore potwierdzi to co opisałem wyzej 

Wybacz, ale nikt nie będzie marnował 3-4 godzin na oglądaniu dem. Następnym razem za brak dowodów możesz warna dostać.

Skarga została odrzucona.
  • Smutne. 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności