Moqosa Opublikowano 5 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2019 Nick:Moqosa.MP3 Nick admina:✪ワンタップ - iwnl - Długość bana:dostałem 2 razy pierwszy 30min drugi 2h Data i godzina:pierwszy ban 05.02.2019 13:55 ,drugi 05.02.2019 15:18 Powód bana:za obrażenie(nic nie robiełem),za czitowanie (jestm czysty mam 4k godzin w cs 200 zagranych faceitów i 700 wygranych mm) Mapa:nie pamiętam jak się nazyw mapa na której dostałem pierwszego bana, a druga mapa to aim_mario (coś takiego) (pamiętam tylko tyle że ta pierwsza mapa jest z drapaczamichmur) Proszę o unbana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moqosa Opublikowano 5 Lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2019 serwer: [PL] ★ArenaSkilla★ Arena 1vs1 #2 [TR128]•!... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZeZoLeG152 Opublikowano 5 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2019 Nie rozumiem po co ludzie piszą o ub jak dostana ponizej dnia bana ban ci zejdzie anie zasmiecacie forum tylko. Poczekaj te 2h będziesz mógł dalej grać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moqosa Opublikowano 5 Lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2019 i jeszcze jedno czemu każdy u was dostaje bana za czita na zawsze (perma) a ja na tylko 2 godziny? xDD bo to jest trochę głupie jakby każdy cziter dostawał bana na 2h to by wszystkie haxy wbijały Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZeZoLeG152 Opublikowano 5 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2019 (edytowane) 4 minuty temu, Moqosa napisał: czemu każdy u was dostaje bana za czita na zawsze (perma) a ja na tylko 2 godziny? xDD bo to jest trochę głupie jakby każdy cziter dostawał bana na 2h to by wszystkie haxy wbijały to czyli się przyznajesz do cheatów? bo może wbileś własnie na cheatach. I może admin banujący chciał dać ci szanse abyś to usuną i nie grał więcej na cheatach... No ban za cheaty jest na zawsze ale jak pisałem wczesniej może chciał dać ci 2 szansę i zebyś to usuną niewiem ja cie nie banowalem Edytowane 5 Lutego 2019 przez Arenaskilla.pl Zezoleg152 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moqosa Opublikowano 5 Lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2019 Teraz, Arenaskilla.pl Zezoleg152 napisał: Nie rozumiem po co ludzie piszą o ub jak dostana ponizej dnia bana ban ci zejdzie anie zasmiecacie forum tylko. Poczekaj te 2h będziesz mógł dalej grać. Ale to nie chodzi o to że ha chce grać bo jak bym sobie chciał pograć na arenkach to sobie pójde na jakiś inny serwer jest ich przecież mnóstwo.Tylko chodzi mi o to że gościu się na mnie uwziął dostałem 2 razy bana wciągu 3 godzin za nic.Powiedz mi czy to jest normalne że dostajesz bana na 2h za czity?? za czity chyba jest permban cn? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moqosa Opublikowano 5 Lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2019 1 minutę temu, Arenaskilla.pl Zezoleg152 napisał: to czyli się przyznajesz do cheatów? bo może wbileś własnie na cheatach. I może admin banujący chciał dać ci szanse abyś to usuną i nie grał więcej na cheatach... Ale ja nie mam czitów gościu patrz na mój profil :https://steamcommunity.com/id/512228805/home/ faceit:https://www.faceit.com/pl/players/_FlashDeck_ zobacz sobie że mam nawet pobranego anty-cheata od faceit i mam na nim zagranych prawie 200 gier jak bym miał czity to bym już dawno dostał bana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZeZoLeG152 Opublikowano 5 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2019 Mnie nie interesuje twój profil a tym bardziej profil faceit Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moqosa Opublikowano 5 Lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2019 46 minut temu, Arenaskilla.pl Zezoleg152 napisał: Mnie nie interesuje twój profil a tym bardziej profil faceit to co cię interesuje? aha xD teraz mam permbana nwm nawet dokładnie za co xDD czy jest jakaś opcja z porozmawiania z jakimś adminem na ts/discord cokolwiek ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikru Opublikowano 5 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2019 9 minut temu, Moqosa napisał: czy jest jakaś opcja z porozmawiania z jakimś adminem na ts/discord cokolwiek ?? Musisz poczekac na ACT. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moqosa Opublikowano 5 Lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2019 10 minut temu, Mikrusik napisał: Musisz poczekac na ACT. czekam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moqosa Opublikowano 5 Lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2019 19 minut temu, Mikrusik napisał: Musisz poczekac na ACT. Czekamu już Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NTM Opublikowano 5 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2019 (edytowane) Przestań Spamić! Admin ma 24h na rozpisanie DEMKA! Edytowane 5 Lutego 2019 przez NTM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ワンタップ- iwnl - Opublikowano 6 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2019 Odemnie dostałeś tylko bana na 2h. Nie mam nic wspólnego z tym perma banem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NTM Opublikowano 7 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2019 (edytowane) UB! Proszę aby Admin następny razem Pisał Prawdziwy Powód Bana zgodny z Taryfikatorem! Edytowane 7 Lutego 2019 przez NTM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moqosa Opublikowano 7 Lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2019 1 godzinę temu, NTM napisał: UB! Proszę aby Admin następny razem Pisał Prawdziwy Powód Bana zgodny z Taryfikatorem! aha xD to wkońcu za co dostałem te 2 bany bo już sam nwm. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dank Opublikowano 7 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2019 Sprawa została wyjaśniona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi