Skocz do zawartości

[Rozwiązane] Odwołanie

Udostępnij

Moqosa

Rekomendowane odpowiedzi

1.thumb.png.f21c678d0909c2371a0f32f23ca6733c.png

Nick:Moqosa.MP3 
Nick admina:✪ワンタップ - iwnl -
Długość bana:dostałem 2 razy pierwszy 30min drugi 2h
Data i godzina:pierwszy ban 05.02.2019 13:55 ,drugi 05.02.2019 15:18
Powód bana:za obrażenie(nic nie robiełem),za czitowanie (jestm czysty mam 4k godzin w cs 200 zagranych faceitów i 700 wygranych mm)
Mapa:nie pamiętam jak się nazyw mapa na której dostałem pierwszego bana, a druga mapa to aim_mario (coś takiego) (pamiętam tylko tyle że ta pierwsza mapa jest z drapaczamichmur)

Proszę o unbana 

2.png

3.png

4 minuty temu, Moqosa napisał:

czemu każdy u was dostaje bana za czita na zawsze (perma) a ja na tylko 2 godziny? xDD bo to jest trochę głupie jakby każdy cziter dostawał bana na 2h to by wszystkie haxy wbijały 

to czyli się przyznajesz do cheatów? bo może wbileś własnie na cheatach.

I może admin banujący chciał dać ci szanse abyś to usuną i nie grał więcej na cheatach...

No ban za cheaty jest na zawsze ale jak pisałem wczesniej może chciał dać ci 2 szansę i zebyś to usuną niewiem ja cie nie banowalem

Edytowane przez Arenaskilla.pl Zezoleg152

Teraz, Arenaskilla.pl Zezoleg152 napisał:

Nie rozumiem po co ludzie piszą o ub jak dostana ponizej dnia bana ban ci zejdzie anie zasmiecacie forum tylko. Poczekaj te 2h będziesz mógł dalej grać.

Ale to nie chodzi o to że ha chce grać bo jak bym sobie chciał pograć na arenkach to sobie pójde na jakiś inny serwer jest ich przecież mnóstwo.Tylko chodzi mi o to że gościu się na mnie uwziął dostałem 2 razy bana wciągu 3 godzin za nic.Powiedz mi czy to jest normalne że dostajesz bana na 2h za czity?? za czity chyba jest permban cn? 

1 minutę temu, Arenaskilla.pl Zezoleg152 napisał:

to czyli się przyznajesz do cheatów? bo może wbileś własnie na cheatach.

I może admin banujący chciał dać ci szanse abyś to usuną i nie grał więcej na cheatach...

Ale ja nie mam czitów gościu patrz na mój profil :https://steamcommunity.com/id/512228805/home/

faceit:https://www.faceit.com/pl/players/_FlashDeck_

zobacz sobie że mam nawet pobranego anty-cheata od faceit i mam na nim zagranych prawie 200 gier jak bym miał czity to bym już dawno dostał bana.

46 minut temu, Arenaskilla.pl Zezoleg152 napisał:

Mnie nie interesuje twój profil a tym bardziej profil faceit

to co cię interesuje?

aha xD teraz mam permbana nwm nawet dokładnie za co xDD

czy jest jakaś opcja z porozmawiania z jakimś adminem na ts/discord cokolwiek ??

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności