Deriv Opublikowano 5 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2019 Nick: JoкeR Wiek: 15 (rocznikowo 16) Dlaczego ja mam otrzymać admina?: Zawsze przyda się jakaś osoba do pomocy w utrzymaniu porządku na serwerze, a ja chętnie mogę taką pomoc zaoferować. Doświadczenie w adminowaniu: Byłem Major Adminem Serwera Arena 1vs1#1 oraz adminem serwerów Deathrun v1 i Call of Duty Jak długo gram w CS:GO?: Rok W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: Pomiędzy 15 a 20 Link GT: https://www.gametracker.com/player/JoкeR/185.30.124.110:30040/ (dnia 04.02.2019 byłbym dłużej na serwerze gdyby nie problemy z internetem) Znajomość SM: 6/10 Link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/id/17official Mikrofon: Mam Kontakt: Steam, Forum, Discord, ts Czy przeczytałeś regulamin Admina?: Tak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koncu Opublikowano 5 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2019 (edytowane) Będzie jeden dobry admin na hns. Na TAK. Edytowane 5 Lutego 2019 przez Koncu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Secret_Service Opublikowano 5 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2019 Jestem na TAK! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hemoglobina Opublikowano 5 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2019 Jestem na tak! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mefisTo Opublikowano 5 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2019 Jestem na TAK +Wiek +Sm +/- aktywność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapi. Opublikowano 5 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2019 Na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven Opublikowano 5 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2019 Na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EzBucks_YT Opublikowano 5 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2019 Jestem na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dank Opublikowano 5 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2019 Napisz do dowolnego Major Admina* lub Opiekuna Serwera* na Pw, podając odpowiednie informacje(link do podania, link do profilu Steam). Dodaj swój SID do profilu na forum i zaproś naszego bota do znajomych na Steam: steamcommunity.com/id/arenaskilla_bot *Jeżeli na serwerze nie ma Major Admina, ani Opiekuna Serwera, to zwróć się do dowolnego Właściciela Sieci. Aplikant został przyjęty na stanowisko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi