y0ung Opublikowano 24 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2020 Witam po rekcjach sądzę ze poprzedni filmik się spodobał więc wrzucam kolejny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uSzanowankoo Opublikowano 24 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2020 - Po 1 fragu przechodzi przejście, źle to wygląda.... - Sporo zabić po 1-2 fragi w rundzie. - Moim zdaniem muzyka jest słaba. - Dużo przejść, mało konkretów. + Niektóre zabójstwa są naprawdę ładne - ale można zrobić tego killa z kilku scen. + Za starania masz plusika ___ Chaos w montażu, przez co naprawdę źle mi się ogląda dany materiał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
y0ung Opublikowano 25 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2020 Godzinę temu, uSzanowankoo napisał: - Po 1 fragu przechodzi przejście, źle to wygląda.... - Sporo zabić po 1-2 fragi w rundzie. - Moim zdaniem muzyka jest słaba. - Dużo przejść, mało konkretów. + Niektóre zabójstwa są naprawdę ładne - ale można zrobić tego killa z kilku scen. + Za starania masz plusika ___ Chaos w montażu, przez co naprawdę źle mi się ogląda dany materiał. dziękuje za opinie aczkolwiek dopiero się uczę montazu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brizo Opublikowano 25 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2020 Nawet spoko, tylko ta muzyka dla mnie meh. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kelly Opublikowano 25 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2020 Fajne klipy Do tej muzyki nawet spoko sa szybkie przejscia ale nawet nie wiem kiedy zrobiles fraga jak jest tak szybko inny clip 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
staxu Opublikowano 27 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2020 Ja już na jednej sieci Ci pisałem - montaż średniawy, fragi jak na grę na waldku również mierne 😜 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kellow Opublikowano 27 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2020 Jeśli chodzi o montage to jest to forma ujęć z gry przedstawiona w bardzo dynamiczny sposób. U ciebie jest wszystko za szybko, powinieneś bardziej dopasować muzyke do ujęć/clipów. Przejścia mniej dynamiczne bo boli to w oczy gdy co 2 sekundy jest zmiana. Co do montażu to nie ma się bardziej co przyczepić. Tak jak pisałeś dopiero się uczysz więc powodzonka! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
twilight Opublikowano 27 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2020 Ja bym zmienił muzykę żeby była dopasowana do ujęć z zabójstw. Nabrało by to lepszego efektu Co do fragów to niektóre robią wrażenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi