krejz69 Opublikowano 24 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2020 Nick: Krejzzzs Wiek: XXI Dlaczego ja mam otrzymać Major Admina?: Chciałbym pomóc temu serwerowi ponieważ widzę jak cierpi i jak bardzo jest splugawiony Co zamierzasz robić jako Major Admin?: Zbanować nieposłusznych graczy, by wiedzieli co to sprawiedliwość, chciałbym też dodać mikro po mutacji Jak widzisz przyszłość serwera?:Jeżeli nie dostane major admina, widzę to chujowo Jak długo gram w CS:GO?: Od pierwszego sezonu ( Mam renegejd rejder ) W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: KIedy rodziców nie ma w domu albo śpią Link GT: https://fortnitetracker.com/profile/all/coblerekZnajomość SM: Swoje umiejętności oceniam na 11/10 (zrobiłem kiedyś gre w scratchu ) Link do profilu Steam: Nie posiadam steam ale mam epic games Mikrofon: tak nawet dwa Mutacja głosu: tak jeżeli włączę modulator Czy przeczytałem regulamin Admina i Major Admina?: Nie, ponieważ nie umiem czytać 1 celowy SPAM Przez SK4N3R, 24 Kwietnia 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 24 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2020 Temat został przeniesiony do kosza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi