MiczuMily Opublikowano 22 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2020 Link do steam: (Twój steam na jakim grasz na serwerze) Link do steam oskarżonego: https://steamcommunity.com/id/Briz0 Nick oskarżonego: Brizo Opis sytuacji: Świeżo upieczony pan m@ rt2, robi szybką rekrutację i daje admina osobie o nicku Gniewko. Gracz z tego co widzę to ma aktywne 2 warny na koncie oraz w dalszym ciągu otwartą na niego skargę z wieloma wypowiedziami. Z tego co wiem to osoba z 1 nawet "głupim" warnem nie może dostać admina a co dopiero z większą ilością. Serwer: RT#2 & forum Dowody: https://forum.arenaskilla.pl/profile/4775-gniewko/ niestety nie jestem w stanie sprawdzić ile ma warnów naliczyłem 2. Otwarta skarga: 3 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hatu14 Opublikowano 22 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2020 Z tego co wiem osoba posiadająca 2 warny może pisać podanie. Zakaz jest dopiero od 4 warnów. Pytałem się wczoraj @ xBonioczy z 1 warnem można pisać podanie on odpisał mi że tak chyba ,że majora ma coś przeciwko. 1 1 8. Zakaz wypowiadania się w skargach na forum, jeśli: - skarga nie dotyczy osoby wypowiadającej się. Przez SK4N3R, 22 Kwietnia 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brizo Opublikowano 22 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2020 Wiedziałem o tym wcześniej, gdyż kiedyś informował mnie o tym jeden z użytkowników. Zapytałem się na ten temat @ xBonio aby być w 100% pewny i dostałem taką odpowiedź. -Major lub opiekun decyduje czy takie osoby chce mieć. To tyle na ten temat z mojej strony. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBonio Opublikowano 25 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2020 Jeżeli Major czy Opiekun nie ma nic przeciwko, to może Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBonio Opublikowano 25 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2020 Skarga została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi