young Opublikowano 20 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2020 Nick:(Na jakim grasz na serwerze): young (dopiero zaczynam grać więc nie grałem wogóle) Nick admina:(od którego dostałeś bana): rafal120172 Długość bana:(Czas bana): Perm Data i godzina:(dostania bana): 27.01.2019 - 13:09:24 Serwer: (Serwer na jakim otrzymałeś/aś bana): DeathRun v2 [Klasy] Powód bana:(podany przez admina) Czitujesz Mapa:(Mapa na której dostałeś bana): Nie wiem , z tego powodu że wszedłem po raz pierwszy na serwer i mam bana tak O Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mondej Opublikowano 20 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2020 Masz jakieś demko podesłać albo coś bo wątpię że się zachowało demko z przed ponad roku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
young Opublikowano 20 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2020 (edytowane) Jeśli chodzi o demko nie mam , wydaje mi się że ktoś grał na moim IP i przez to mam bana mogę podesłać ci ss'a CONSOLI , jest tam nick który widzę pierwszy raz itp . Edytowane 20 Kwietnia 2020 przez young Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 20 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2020 Cytat prawdopodobnie masz zmienne IP i dlatego masz bana, spróbuj zresetować router od internetu. zrób to i spróbuj ponownie jeżeli nie pomoże to napisz do @ Nice One lub @ PiKe- oni się bardziej znają na 1.6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
young Opublikowano 21 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2020 Zrestartowałem i jest już git. Dzięki za pomoc ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 21 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2020 Sprawa została wyjaśniona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi