Skocz do zawartości

[Odrzucona]Skarga na m@,koncu,likurtonusa Wszystkie syfy.

Udostępnij

Maczo2k15

Rekomendowane odpowiedzi

Link do steam: brak serwerze)

Link do steam oskarżonego: (Link do steam, na którą składasz skargę)miczu koncu 

Nick oskarżonego: miczu koncu 

Pan miczu został opłacony przez ,,likurtonusa czy chuj wie jak sie to pisze po prostu bede pisał koncu czy nie uwazacie ze pan liku jako nowy gracz dostał tak szybko admina pomimo ze nic nie mowił na serwie ? pan miczu twierdzi ze rozmawiał znim na ts jak ja chciałem isc na tsa z koncu odmawiał bo niby brak mikrofonu dziwne pisałem na czat boxie to liku stał w miejscu i mi odpisywał jako koncu a co do jego sprzedazy konta kto w to uwierzy ? 1lvl cs go 0lvl steam no prime kto by to kupił pan miczu ładnie przyjał nowy nick koncu odrazu dawał mu kredyty i od poczatku go bronił nagle sojusz gangów no beczunia i dziwnym trafem jak juz bylo cicho o koncu zaczał sie odzywac i ma taki sam głós ahh przypadek ? ale jeszcze wam opowiem pan miczu i koncu robili mk z moim zdjeciem profilowym i dawali permy i dawali na dłużej bana na main ahh brak mi słow na tych 2 przygłupów kazda skarga na koncu odrzucona przez pania łasiczke sorrki micza. wczoraj wbijam na tsa i sie pytam koncu kiedy ty sie przyznasz powiedział ze nie umie na to odpowiedziec i mnie kicknał z kanału. Pan koncu namawia tych swoich przydupasów do wyzywania kazdego skad wiem ? chwile siedziałem na ts i słyszałem albo dzownia do mnie na nr tel i cos mi pierdola tez załosne wkoncu jak ja zadzwoniłem do tej dziwki miczki piczki jebanej to twierdził ze to nie on robi konta z koncu i ze nie udowodnie ze to koncu jest w duzo osob które to potwierdzi wiec poczekajmy na ocene innych nie bede wstawiac ss z mk waszych bo po co ? licze koncu ze znajdziesz jaja i sie przyznasz ze kazdego w chuja robiłes z ta zakłamana miczka piczka Pozdrawiam! I TAK btw jak to nie pomoze to kolejna skarga wleci ;0

Edytowane przez Maczo2k15
  • Lubię to! 2
  • Smutne. 1
  • WOW MEGA! 2
Brak kultury, obraza

Przez SK4N3R,

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności