Gniewko Opublikowano 16 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2020 Link do steam: https://steamcommunity.com/id/gniewkokocur12/ Link do steam oskarżonego: Cały serwer Nick oskarżonego: cały serwer Opis sytuacji: wbijam na serwer kulturalnie sie witam jaka klasa na co oni odpowiadaja hero i piszą mi ze mam skakac do wody i expic na co im odpowiadam ze nie łamie regulaminu zaczeli pisac do mnie zdechnij itp jestem graczem Dv2 i mysle ze regulamin jest taki sam. Serwer: Dv1 Dowody: demo godzina 2;19 niestety mapy nie pamietam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciosek Opublikowano 16 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2020 Podsyłam ssa do reszty @ UnBan Teamgdyby sprawdzali skargę, możecie mu nadać jakąś dłuższą karę Screen z komentarzy z profilu na steamie @Gniewko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gniewko Opublikowano 16 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2020 (edytowane) 31 minut temu, Ciosek napisał: Podsyłam ssa do reszty @ UnBan Teamgdyby arzy z profilu na steamie @Gniewko Wbijam na serwer 3.13 I odrazu słyszę,,gniewko ty konfidencie" zbędne komentarze człowiek chce wbić po skakać A tu takie coś ah brak mi słów... I proszę zobaczyć czat O 3.19 wyzywaj. Edytowane 16 Kwietnia 2020 przez Gniewko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mondej Opublikowano 16 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2020 Community drv1 jest bardzo nie miłe(nie mówie o każdym) ostatnio specjalnie wbijali na zmienionych nickach lub na mk i robili straszny młyn na drv2 2 2 nic to nie wnosi do tematu /spam Przez PiKe, 16 Kwietnia 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tamer Opublikowano 16 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2020 Expienie zaczęło się na mapie deathrun_absolute_beta | Prowokowanie na deathrun_stone †dnk zexsh† | ArenaSkilla.pl - sprowokował całą akcje z expieniem - Ban 90min xEasy66 - expienie - Ban 60 minYasuo Main ArenaSkilla.pl - expienie - Ban 60 minuoratieS - expienie, prowokacja - Na prośbę @ CiosekBan 90 min, Mute 90 min szymon - expienie - Ban 60 min Niestety na demku nie widać czatu tekstowego, dlatego nie zweryfikuje co do obrażania na nim. Zostawiam to dla @ MiczuMily:< Bany oraz mute do nadania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiczuMily Opublikowano 16 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2020 Skarga została przyjęta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi