Skocz do zawartości

Faworka - Royal

Udostępnij

nooby

Rekomendowane odpowiedzi

Eldo mordy, 
Godzina 4:15, mapa jakaś tam. Chcę zgłosić tylko tyle że Royal faworyzuje kolegów i jest rasistą religijnym, a jeśli widzi na serwerze dziewczyne to zrobi wszystko aby tylko przysłowiowo "lizać jej dupe".

Faworka czyli - uznawanie fk tylko losowo wybranym osobą, fk pod pretekstem, zbędne tłumaczenia swojego fk, brak mutowania dla osób które nie są kulturalne bo pewnie są jego kumplami (ja dostalem bo czemu nie), brak jakichkolwiek ostrzeżeń. Trochę by się tego zbierało, niech ktoś zrobi porządek w administracji. Natomiast admin mNk na plus jak najbardziej! Chyba najbardziej ogarnięty, dało się z nim normalnie porozmawiać na pv i wszystko na spokojnie wytłumaczył. Jednego skarcić, drugiego nagrodzić!

Nie pozdrawiam serdecznie i mam nadzieję, że ktoś się tym zainteresuje. Było kilka osób na serwerze które na pewno mnie zaplusuja :)

P.S: o bana prosiłem się sam bo chciałem aby ktoś pomógł mi wyjśc więc tego tu nie przytaczaj. Co do jego słuszności to bym się jeszcze kłócił bo Twojej osoby nie obraziłem ale co ja wiem. Polski język trudna język.

Miłego dnia wszystkim!

Edytowane przez C4US3_

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności