smolin Opublikowano 3 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2019 (edytowane) Nick: HNS#2 Nick oskarżonego: DOMINO Opis sytuacji: Mutował mnie za przekleństwa to rozumiem ale to ze dal mi 2 ostrzezenia i mita za to ze powiedziałem „jak wyleci coś innego niż green to się zabije” tego nie rozumiem Dowody:mam kilka osób które to potwierdzą i muslę ze wypowiedzą się w tej sytuacji Edytowane 3 Lutego 2019 przez ✔Α★ω★М✔MISIU❤❤ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koncu Opublikowano 3 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2019 Miałeś 2 ostrzeżenia, więc mógł Ci po jednym dać muta. Według mnie skarga zbędna. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smolin Opublikowano 3 Lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2019 Teraz, Koncu napisał: Miałeś 2 ostrzeżenia, więc mógł Ci po jednym dać muta. Według mnie skarga zbędna. Tylko on dal mi muta za to za zacytowałem i czy można za takie cos dać muta? To by nie miało sensy 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Toadie Opublikowano 3 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2019 Według mnie domino powinien odrazu reagować po jednym zgłoszeniu a nie reaguje to że dał muta "misiu" to dobrze ale to chamskie że po zgłaszaniu nie daje muta. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tajemniczy_Kubus Opublikowano 3 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2019 (edytowane) Nie chroń się osobami jak demko sprawdzą to się wszystko wyjaśni Moim zdaniem jak używałeś wulgaryzmy to miał powody cię zmutować skarga bez zbędna Edytowane 3 Lutego 2019 przez Tajemniczy Kubuś 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mefisTo Opublikowano 3 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2019 (edytowane) Każdy może zgłosić gracz za byle co i on ma mu od razu dawać bana albo muta bez sprawdzenia gracza przecież to by nie miało sensu. Moim zdaniem skarga zbędna. Edytowane 3 Lutego 2019 przez MefisTo 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gawron Opublikowano 3 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2019 Eejjj halo, domino popełnia błędy dał bana za "kampienie na respie" kiedy na hns nie ma bana za kampienie na respie. Słyszałem od wielu graczy ze domino daje muty/gagi na 5 min http://sourcebans.arenaskilla.pl/index.php?p=commslist&advSearch=493&advType=admin. Jeśli zacytatowałeś coś to mut nie słuszny, chyba ze jeszce przeklinałes dużo razy i dostałes 2 ostrzezenia to skarga zbędna i mut słyszny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smolin Opublikowano 3 Lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2019 (edytowane) 4 minuty temu, Havke napisał: Eejjj halo, domino popełnia błędy dał bana za "kampienie na respie" kiedy na hns nie ma bana za kampienie na respie. Słyszałem od wielu graczy ze domino daje muty/gagi na 5 min http://sourcebans.arenaskilla.pl/index.php?p=commslist&advSearch=493&advType=admin. Jeśli zacytatowałeś coś to mut nie słuszny, chyba ze jeszce przeklinałes dużo razy i dostałes 2 ostrzezenia to skarga zbędna i mut słyszny. Właśnie jak dał mi 2 ostrzezenie to powiedziałem to co zacytowalem i dostałem muta na 30 min za nic Edytowane 3 Lutego 2019 przez ✔Α★ω★М✔MISIU❤❤ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tajemniczy_Kubus Opublikowano 3 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2019 2 godziny temu, Havke napisał: Eejjj halo, domino popełnia błędy dał bana za "kampienie na respie" kiedy na hns nie ma bana za kampienie na respie. Słyszałem od wielu graczy ze domino daje muty/gagi na 5 min http://sourcebans.arenaskilla.pl/index.php?p=commslist&advSearch=493&advType=admin. Jeśli zacytatowałeś coś to mut nie słuszny, chyba ze jeszce przeklinałes dużo razy i dostałes 2 ostrzezenia to skarga zbędna i mut słyszny. Jeżeli domino daje muty na 5 min bez powodu to powinien stracić admina i zróbcie coś z tym A ty misiu przestań używać wulgaryzmów na serwerze i muta zasłużony skarga bezbędna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dank Opublikowano 4 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2019 Skarga została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi